Hjem Behandling for under øjet poser

Under øjet poser kan have mange årsager, herunder søvn underskud, dehydrering, dårlige spisevaner og generelle livsstil. Huden under øjet er meget tynd, og når poser begynder at danne den er let mærkbar. Det er meget vigtigt, når behandling under øjet poser på den bagvedliggende årsag snarere end at opretholde dækker dem op.

Fugt og dehydrering

Det første skridt i behandling af under øjet poser er at få en tilstrækkelig mængde søvn. Kroppen har evnen til at helbrede sig selv, mens du sover, fordi det frigiver en antioxidant kaldet melatonin, som bekæmper frie radikaler, som kan være skadelige.
Dehydrering kan være en årsag til under øjet poser. Hold huden under øjnene fugtes. Det første skridt er at bruge citronsaft til at fjerne den døde hud under øjet. Den sure medium i citronsaft nedbryder døde hud, som er bundet sammen af ​​protein. Gnid citronsaft under øjet, og derefter vaske det.
Det næste skridt er at bruge en fugtgivende lotion under øjnene. Det kan være nyttigt at bruge aloe efter lotion til at låse i fugt. Massere huden under øjet er meget nyttigt for at forbedre cirkulationen under huden. Agurker bevarer en fremragende mængde fugt. Dyp to skiver agurk i frisk citronsaft og anvende dem til dine lukkede øjne for at fjerne den døde hud og tilføre fugt under øjnene. Altid vaske dit ansigt med koldt vand, da varmt vand fremmer hævelser.
Hemorrhoid salver er gode til mørke rande, fordi de stramme hudceller og løft poser under øjnene.

Naturlige urter og vitaminer

Nogle urter er kendt for at forbedre omsætning, herunder ginseng, Gynostemma, kamille, dild og rosmarin. Disse urter arbejde for at distribuere ilt til dine væv, hvilket forbedrer blodgennemstrømningen under øjet. C-vitamin, zink og kobber hjælper med at holde huden under øjnene stramt. Disse agenter arbejder for at skabe elastin, som modarbejder hævelser.

Livsstil

Der må ikke ryges. Det begrænser mængden af ​​ilt og blodtilførsel til vitale væv i kroppen ved at få blodkarrene til at snøre. Spis sundt og begrænse eksponeringen for UV-stråler for at give din krop til at naturligt producerer det væsentlige er nødvendige for at forebygge under øjet poser.