Hjem Behandling for blærebetændelse

Blærebetændelse er den medicinske betegnelse for en urinvejsinfektion eller blære infektion. Infektion opstår, når bakterier ind i urinvejene og forårsage betændelse. Selvom dette ikke er normalt en livstruende tilstand, er det yderst ubehageligt og kan føre til infektion af nyrerne og forårsage uoprettelig skade.

pH

Det primære formål med behandling af blærebetændelse er at ændre systemets pH-værdi med henblik på at dræbe bakterier til stede. Dette kan opnås ved at kombinere agurk saft, honning og frisk lime. Citronsyren i kalk ændrer pH og tillader de antibiotiske egenskaber af honning for at dræbe bakterier.

Cranberry Juice

Drikke store mængder tranebærsaft har også vist sig at være gavnlig til behandling af blærebetændelse.

Over-the-Counter Pain Control

Der er også over-the-counter præparater, du kan bruge til at lette smerten ved vandladning og reducere den hyppighed, hvormed du føler behov for at tisse. Disse stoffer i kombination med tranebærsaft eller agurk, honning og limesaft vil udrydde problemet hurtigt.

Herbal opskrift

En kombination af 1 tsk. birkeblade, 1 tsk. mælkebøtte og 1 tsk. hydrangea tilsat til en gryde med kogende vand, når den afkøles og forbruges ved en hastighed på to kopper om dagen, har vist sig at være effektive til at lindre symptomerne på blærebetændelse.

Urtekosttilskud

Gyldensegl ekstrakt har også vist sig at være effektiv i bekæmpelsen blærebetændelse.