Hip problemen veroorzaakt door Spinal Misalignment

Hip problemen veroorzaakt door Spinal Misalignment

De meeste mensen denken dat scheef- alleen pijn in de nek of rug veroorzaakt, maar het kan zelfs problemen veroorzaken over het hele lichaam. Het ruggenmerg is slechts een uitbreiding van de hersenen, die neurale informatie stuurt naar elke cel in het lichaam. Als er een verstoring in de communicatie tussen de hersenen en een ander deel van het lichaam, kan dit leiden tot een probleem in dat deel van het lichaam.

Ischias

Ischias is niet een aandoening; Het is een specifiek soort pijn. Wanneer u pijn die loopt langs uw heupzenuw - die overal van je rug kan tot je been - het heet ischias. Spinale verkeerde uitlijning kan de heupzenuw knijpen, waardoor pijn in de heup, onderrug, billen en bovenbenen. Afhankelijk van de ernst en de specifieke uitlijning, kan het wel of niet beter op zichzelf.

Piriformis Syndroom

De piriformis is de spier die je heup draait. Als u een beklemmend gevoel in je rug van een verkeerde uitlijning kan het moeilijk maken voor de piriformis om zijn werk te doen en ontstekingen veroorzaken. Dit kan ook worden gekoppeld aan ischias. Ice, massage of een anti-inflammatoire kan helpen de zwelling en verlichten deel van de pijn.

Hip bursitis

Als u een onjuist uitgelijnde wervelkolom, kunt u de ontwikkeling van een ontsteking van de heup slijmbeurs, een kleine zak die wordt verondersteld om de vloeistof bevatten. Er zijn bursa over het hele lichaam. Ze dienen als kussens tussen de botten en de spieren om hen heen door het verminderen van wrijving. Als de heup slijmbeurs ontstoken raakt, kan het zeer pijnlijk worden. De pijn kan in de heup of de liesstreek. De pijn is meestal ergste 's nachts of na langdurig zitten. Het is meestal niet nodig een operatie en kan in het algemeen worden verlicht door ontstekingsremmende medicijnen of het vermijden van de dingen die de symptomen verergeren.