High Protein diëten en dat het vaak nodig om te plassen

Bijna alle voedingsmiddelen en dranken zijn gemaakt van koolhydraten, eiwitten en vetten. Volgens de Dietary Reference Intake (DRI) aanbevelingen, het percentage van de totale calorieën elk van deze voedingsstoffen zouden moeten bijdragen aan het dieet is 45-65% koolhydraten, 10-35% eiwit en 20-35% vet. Wanneer een individu consumeert een dieet dat aanzienlijk lager is dan de koolhydraten en groter dan het aanbevolen bereik eiwit, het resultaat is vaak vaak moeten plassen. De toename urineproductie wordt door de extra afval ontstaat wanneer het lichaam breekt eiwitten voor energie.

De Body's Water Content

Het menselijk lichaam gemiddeld omvat tweederde water. Bijvoorbeeld, een 160-pond persoon bevat ongeveer 12 liter water. Water is een essentiële voedingsstof, en wordt verdeeld over het lichaam in bloed, tussen en binnen cellen in de spieren en bot, en zelfs in vet. Vanwege de grote hoeveelheid water in het lichaam, bepaalde medicijnen, mate van hydratatie en eiwitrijke diëten kan sterk veranderen lichaamsgewicht.

Koolhydraten, de Preferred Energiebron

Het lichaam geeft de voorkeur aan koolhydraten en vet te gebruiken voor energie. Het lichaam kan metaboliseren en creëren energie uit koolhydraten veel efficiënter dan eiwit. Eiwit in de vorm van vlees en zuivel financieel dure energiebron opzichte korrels. Het lichaam zou liever gebruik maken van eiwit om het spierweefsel weer op te bouwen, aan te vullen hormonen en enzymen en reguleren het bloed PH. Als koolhydraten onvoldoende is de instantie voornamelijk afhankelijk vet voor energie in een poging om eiwitten voor belangrijkere lichaamsfuncties te behouden.

Ketonen

Wanneer het lichaam wordt gedwongen om vet als de meerderheid van de energiebron, ketonen worden gevormd. Om het lichaam om efficiënt maken energie uit vet, worden kleine hoeveelheden glucose nodig. Bij gebrek aan voldoende glucose, vetmetabolisme stopt halverwege en ketonen gemaakt. Terwijl spieren en wat weefsel ketonen kunnen gebruiken voor energie, worden ze alleen gebruikt om ze te gebruiken in kleine hoeveelheden.

Symptomen van Ketosis

Minimaal 50-100 gram koolhydraten dagelijks nodig ketose voorkomen. Bij inname daalt onder deze bedragen. Het resultaat is een opeenstapeling van ketonen in het bloed. Symptomen omvatten misselijkheid, vermoeidheid, verlies van eetlust en ketoacidose, en een potentieel fatale aandoening waarbij de pH van het bloed sterk verlaagd. Het individu kan ook last hebben van slechte adem. Zoals het bloed stijgen, probeert het lichaam om zichzelf te ontdoen van overtollige ketonen door verhoogde urineproductie. Dit kan resulteren in uitdroging, hetgeen een belangrijke reden waarom eiwitrijk dieet stimuleren hoge vochtopname.

Niet veilig of effectief

Eiwitrijke diëten als een methode van gewichtsvermindering zijn niet veilig, noch zijn ze effectief op de lange termijn. Begrijpelijk mensen de neiging om minder eten wanneer zij in een toestand van ketose vanwege misselijkheid en verlies van eetlust. Ze zullen echter ook verbranden minder energie, zoals uitdroging resulteert in vermoeidheid vermindert hun energie-uitgaven.