High Protein Diet Peuter

Peuters kunnen profiteren van een eiwitrijk dieet, omdat eiwit is nodig voor groei en ontwikkeling. Peuters zijn bezig met kleine mensen die houden om te rennen, spelen en hun omgeving te verkennen. Eiwit bevat de bouwstenen die nodig zijn voor kleine kinderen om hun potentieel te bereiken. Het menselijk lichaam is voornamelijk opgebouwd uit eiwitten. Haar is een vorm van eiwit keratine.

Gezond Ontbijt

Voed je tot een gezond ontbijt elke ochtend. Het ontbijt is nodig om te helpen bij kleine kinderen de slag te gaan in de ochtend. Het goede voorbeeld geven en te ontbijten met uw kind. Grote eiwitrijk ontbijt voedingsmiddelen zijn kalkoen worst, eieren, yoghurt en pindakaas op toast. Vermijd het geven van uw kind vette eiwitbronnen zoals varkensvlees.

Voed uw kind mager vlees. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten zijn mager vlees zoals kip, vis, kalkoen en buffels. Al deze voedingsmiddelen bevatten ook andere voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezond zenuwstelsel en rode bloedcellen zoals ijzer en B-vitaminen. B-vitaminen te verbeteren neuron verbindingen en bestrijden vermoeidheid. IJzer is essentieel omdat ijzer helpt om rode bloedcellen te bouwen.

Plantaardige eiwitbronnen

Kinderen kunnen ook gedijen op plantaardige eiwitbronnen. Top keuzes van plantaardige eiwitten omvatten bonen zoals linzen, bruine bonen en kikkererwten. U kunt ook voeden je kind zeegroenten zoals spiralinA of chlorella. Beide zee groenten zijn verschillende soorten algen die vol van voeding zijn verpakt. Spirulina name bevat zeer verteerbare eiwit samen met een krachtcentrale van andere vitaminen en mineralen zoals calcium, vitamine A, D, C en E. Deze super voedsel heeft een rijke hoeveelheid enzymen en aminozuren. Sea groenten bevatten een aantal van de hoogste concentraties van voedingsstoffen in een klein hapje. U kunt de zee groenten rauw eten of u kunt ze meenemen in te vullen formulier. U kunt spiralinA vinden op de meeste gezondheid van voedsel op te slaan in pil of poedervorm.

Ben zeker ook om te geven uw peuter een breed scala van andere groenten zoals wortelen, bieten, komkommers en groene bonen. Kinderen moeten ook gezonde vetten in hun dieet. Gezonde vetten zijn omega drie vetzuren in zalm, noten en eieren.

Grote Snacks Peuter Goedgekeurd

Voed uw peuter gezonde snacks. Peuters krijgen honger veel dus onder meer tal van eiwitrijke hapjes in hun dieet, zoals stengels bleekselderij met pindakaas. Selderij is rijk aan vitaminen en pindakaas is een goede bron van eiwitten. Koop pindakaas die high fructose corn syrup of goedkope oliën bevat. High fructose corn is een door de mens gemaakte suiker, dat is niet gezond voor kinderen of volwassenen. Dit ingrediënt wordt toegevoegd aan vele verpakte levensmiddelen, dus lees de etiketten en vermijd het. In plaats daarvan kopen organische of meer natuurlijke pindakaas. Een eiwitrijk peuter dieet bestaat uit hoogwaardige voeding in plaats van suikerhoudende imitators. Altijd kijken naar je kind, terwijl hij of zij eet om verstikking te voorkomen.

Andere goede eiwitrijke moeder goedgekeurd snacks bevatten touwtje kaas, melk, yoghurt, zelfgemaakte kipnuggets en rollen kalkoen.