High & Low Blood Sugar Symptomen

High & Low Blood Sugar Symptomen

In het dieet kringen, suiker heeft de neiging om een ​​slechte wrap te krijgen voor problemen zoals obesitas en diabetes. Maar suiker is een belangrijk onderdeel van de energie proces ons lichaam '. Hoewel suiker een belangrijk onderdeel moeten ons lichaam voortdurend reguleren de suikerspiegels in het bloed, of ernstige problemen kunnen optreden. Voornamelijk, kan een te hoge niveaus van suiker leiden tot hyperglycemie en te lage niveaus kan leiden tot hypoglykemie.

Hyperglycemie: hoge bloedsuikerspiegel

Hyperglycemie is een aandoening die optreedt wanneer uw bloedsuikerspiegel te hoog worden in uw systeem. Het kan worden veroorzaakt door een aantal factoren, waaronder: teveel eten van voedingsmiddelen met een hoog suiker, zonder rekening genoeg insuline, verwonding of infecties en stress. Als er niets aan hyperglycemie schade door je hele lichaam met inbegrip van uw ogen, nieren, bloedvaten, zenuwen en het hart kan veroorzaken.

Hypoglycemie: lage bloedglucose

Hypoglycemie is een aandoening veroorzaakt door het niet hebben van een hoog genoeg volume bloedsuikerspiegel in uw lichaam. Hypoglykemie kan worden veroorzaakt door het uitoefenen van te veel, te veel insuline, of niet eten van genoeg voedsel / calorieën in uw dagelijkse voeding. Als er niets aan hypoglycemie hypoglycemische shock en zelfs de dood als niet verzorgd kunnen veroorzaken.

Begin

De hyperglycemie of hypoglycemie kunnen variëren afhankelijk van hoe het probleem veroorzaakt. Als het probleem is te veel eten, kunnen de symptomen van hyperglycemie 3 tot 5 uur duren om zichzelf te programmeren. Het probleem is niet genoeg eet, de symptomen duren een paar uur tot een paar dagen om zich te presenteren, afhankelijk van hoe lang je je lichaam verhongeren. Insuline geproduceerd hoge of lage bloedsuikerspiegel symptomen kunnen bijna onmiddellijk zijn, afhankelijk van hoeveel insuline werd genomen. In geen enkele omstandigheid, als je symptomen contact op met uw medische zorgverlener zo spoedig mogelijk.

Symptomen: hoge bloedsuikerspiegel

Symptomen van een hoge bloedsuikerspiegel onder meer het volgende: toegenomen eetlust, vermoeidheid, vaak moeten plassen, gewichtsverlies, aanhoudende dorst en een droge mond. Deze symptomen zijn meestal mild en onmiddellijke medische aandacht nodig hebben. Indien de klachten aanhouden gedurende meer dan 24 uur, of als ze de symptomen blijven verslechteren, een arts raadplegen.

Symptomen: lage bloedglucose

De symptomen van een lage bloedsuikerspiegel kunnen onder meer zijn: constante zweten, zwakte, gevoelens van angst, verhoogde hartslag, prikkelbaarheid, hoofdpijn en hongergevoel. Deze symptomen zijn meestal relatief mild en onmiddellijke medische interventie vereisen. Indien de klachten aanhouden gedurende meer dan 24 uur, of als ze de symptomen blijven verslechteren, een arts raadplegen.

Noodgeval

De volgende symptomen kunnen optreden tijdens episodes van een lage of hoge bloedsuikerspiegel en vereisen onmiddellijke medische aandacht. Zij zijn: snel gewichtsverlies, duizeligheid wanneer u probeert op te staan, flauwvallen, moeite met ademhalen, steeds bewusteloos, of gevoelens van verwarring. Dit kunnen tekenen zijn van shock worden op gebracht door uw bloedsuikerspiegel.