High Calorie Dieet Ideeën voor Kinderen

Voor ouders van jonge kinderen die behoefte hebben aan een high-calorie manier van eten om gewicht te nemen, is het gemakkelijk om in de val van ongezond eten te vallen. Hier zijn een aantal high-calorie, high-voeding ideeën voor het eten dat uw kleintjes zullen genieten.

Eet Meer Cereal

Ontbijtgranen zijn een kid's favoriet en zitten boordevol vitaminen en voedingsstoffen. Een volledige kom cornflakes, bijvoorbeeld, bevat 100 calorieën voor cornflakes alleen en andere 110 voor de gereduceerde melk. Andere high-calorie graan opties zijn muesli (150 calorieën), en haverzemelen granen (145 calorieën). Voor extra voeding en calorische dichtheid, probeer het toevoegen van enkele gedroogd fruit, zoals rozijnen (85 calorieën in 2 eetl.).

Knabbel op Nuts

Snacken op noten en notenpasta kan calorieën te voorzien, samen met eiwitten en vezels. Een half kopje droge geroosterde cashewnoten heeft 375 calorieën, en een 2 el. dienste van pindakaas heeft 210 calorieën.

Volle melk Zuivel

String kaas maakt een gezonde calorierijke snack met 80 calorieën per portie. Kwark doet nog beter met 120 calorieën per portie. Volle melk yoghurt bevat 200 calorieën per 8 oz. cup. Met zuivelproducten zoals deze, kinderen krijgen ook veel calcium en eiwit.

Extra porties

Geef uw kind extra porties van het hoofdgerecht tijdens de maaltijd. Een enkele portie lasagne heeft 350 calorieën, dus een extra portie zou een andere 175 of zo te voorzien.

High Carbohydrate Snacks

Terwijl te veel koolhydraten kan leiden tot gezondheidsproblemen, kan high-carb snacks en dranken calorieën stimuleren en leiden tot gewichtstoename. Sinaasappel en appel sappen hebben ongeveer 120 calorieën per 8 oz. glas. Een smoothie met toegevoegde sorbet of bevroren yoghurt kan hebben maar liefst 300 calorieën. Muesli of ontbijt bars maken een calorierijke snack met een gemiddelde van 150 calorieën per reep.

Pasta

Pasta kan verpakken in de calorieën snel. Een 2 oz. serveren van spaghetti bevat 90 calorieën, en de meesten van ons eten twee keer zo veel toe tijdens een vergadering, plus extra saus en gehaktballen. Een paar porties van pasta per week kan een hoop extra calorieën te brengen in de voeding van een kind.