Hibiscus Cure voor Hepatitis

Tropische Hibiscus sabdariffa L (Roselle) in Red Tea, China Rose, Red Sorrell en Jamaica Tea is medicinaal gebruikt voor eeuwen. Hepatitis is een ontsteking van de lever uit het bloed overgebrachte ziekteverwekkers of alcoholmisbruik. Hibiscus bladeren en bloemen vertonen grote antioxidant activiteit en antibacteriële eigenschappen die hepatoxiciteit kunnen verlagen. Chemicaliën in hibiscus wordt gedacht dat bacteriën en wormen te doden, maar de Food and Drug Administration heeft onvoldoende bewijs om de effectiviteit te beoordelen.

Actieve ingrediënten

Onderzoekers in Canada, Hong Kong, India, Japan, Thailand en de Verenigde Staten hebben de Hibiscus planten geanalyseerd en geïsoleerd meerdere verbindingen met geneeskrachtige eigenschappen. Fenolzuur of Protocatecuic zuur binnen de Hibiscus bloem toont anti-oxidant, anti-kanker en antihepatocyts vermogen in experimenten op dieren en mensen. Anthocyanen in de pigmenten van de bloemblaadjes hulp in eiwit zuivering. Flavonoïden in rode, blauwe en paarse bloem pigment ontbreekt het keton zuurstof in één positie. Ze reageren en ontleden lipiden. Hibiscusbloemen bevat een hoge concentratie van ascorbinezuur (Vitamine C).

Hepatitis C

Hepatitis C is een infectie van de lever veroorzaakt door bloed overgedragen pathogeen, een RNA virus. Hepatitis is een ontsteking van de lever uit het bloed overgebrachte ziekteverwekkers of alcoholmisbruik. Ernst van leverdisfunctie varieert en de lever het vermogen zichzelf te regenereren. De belangrijkste rol van de lever metabolisme, plasma eiwitsynthese, hormoonproductie en ontgifting.

Angst, vermoeidheid, depressie, mentale verwarring en geheugenverlies vergroten de fysiologische symptomen. Pijn, zwelling van de buik, hoofdpijn, koorts, artritis, en vertigo en slapeloze nachten karakteriseren advanced Hepatitis C.

Herbal Treatment

Kruidenextracten zijn altijd al gebruikt in de behandeling van een leveraandoening. Kruidenproducten bevatten chemisch gedefinieerde componenten die de lever tegen oxidatieve schade kan beschermen, te bevorderen eliminatie van het hepatitis virus, blok fibrogenesis (littekenvorming weefsel) of tumorgroei te remmen. De verbindingen die lipoproteïnen in hibiscusbloemen oxideren kan de lever eiwitsynthese staan. De actieve moleculen geïsoleerd moeten worden om rationeel klinisch gebruik van de middelen mogelijk te maken. Flavonoïden bevatten krachtige hepatotoxische alkaloïden met bewezen antioxidatieve, antifibrotic, antivirale of anti-carcinogene eigenschappen, die als geschikt primaire verbindingen voor een effectieve en doelgerichte hepatotrope drugs, drugs die zich voeden met het hepatitis-virus kan dienen.

Hibiscus

Anthocyanen cyanidine en delfinidine, geïsoleerd uit de pigmenten in Hibiscus, aanwezig in de bloem als glucosiden gemengd met suiker. Synthese van de anthocyanines zich in eiwitzuivering. Anthocyaan, gossypetin en glycoside hibiscin gevonden in de hibiscus bloem zijn diuretica en choleretica. Choleretica produceren gal in de lever, invloed bloedviscositeit, de bloeddruk verlagen en verhogen darmperistaltiek.

Flavoids als enzymen of katalysatoren. Flavonoïden bevatten krachtige hepatotoxische alkaloïden met bewezen antioxidatieve, antifibrotic, antivirale of anticarcinogenic eigenschappen. Gedroogde bloemen bevatten ascorbinezuur en hebben antiscorbutic effecten, wat betekent dat ze voorkomen dat scheurbuik en donkere paarse vlekken op de huid. Anthocyanen, flavonoïden en polyfenolen bijdragen aan de oxidatie van fosfolipiden en lipoproteïnen verdunnen die zich ophopen in slagaders.

Dosis

Hibiscus bloemen worden gebruikt in yoghurt, ijsjes, warme en koude thee en siropen. Als voedingssupplement de voorgestelde dosering van hibiscus is twee 600 mg capsules tweemaal per dag bij de maaltijd. Hibiscus lijkt veilig voor de meeste mensen te zijn, maar mag niet worden ingenomen door zwangere vrouwen. De geschikte dosis hibiscus afhankelijk van de leeftijd en de gezondheid van de patiënt. Dosis van natuurlijke producten is belangrijk voor de effectiviteit bepalen, en sommige zijn giftig bij in overmaat. Negatieve effecten van hibiscus moet worden gemeld aan de Food and Drug Administration.