HGH Mythen

Menselijk groeihormoon of HGH, is een natuurlijk hormoon in het lichaam. Het is verantwoordelijk voor het reguleren van de groei bij mensen, en is therapeutisch gebruikt voor de behandeling groeistoornissen en hormoondeficiënties bij kinderen en volwassenen helpen. Onlangs is het populair geworden voor het gebruik als anabolisch middel om de prestaties van sportlui vergroten en spiergroei stimuleren.

FDA Testing

Hoewel veel mensen denken dat HGH supplementen zijn getest en gereguleerd door de Food and Drug Administration of FDA, dit is alleen waar van die supplementen die worden voorgeschreven door artsen. Winkel koopt over-the-counter HGH supplementen zijn over het algemeen niet getest of goedgekeurd. Daarnaast zijn er honderden verschillende vormen van HGH, en velen hebben geen strenge testen of goedkeuring procedures ondergaan.

Verlengde levensduur

Anekdotisch bewijs suggereert dat HGH supplementen hebben een effect hebben op de levensduur van een persoon, het uit te breiden met 20 jaar of meer. Geen van deze beweringen zijn nooit onderbouwd door middel van een laboratoriumonderzoek, echter. Er zijn testen die een positief effect op de lengte van de levensduur van een persoon tengevolge van HGH bevestigen, maar deze tests gebruikt hypofyse stimulatie om de niveaus van HGH verhogen, en hebben HGH niet kunstmatig voeren.

Risico's

HGH wordt ook verkocht als risicoloos als gevolg van het feit dat een natuurlijk hormoon. Er zijn vele gezondheid bijwerkingen die zijn verbonden met HGH gebruik. Bij kinderen is een overmatig gebruik van HGH een aandoening die bekend staat als reuzen, patiënten van die geconfronteerd lengte en gewicht groei aantal standaarddeviaties boven het gemiddelde wat voor iemand van hun leeftijd en geslacht is veroorzaakt. Volwassenen die HGH gebruikt hebben geleden aan acromegalie, een aandoening waardoor de abnormale verlenging van botten.

Intake

Over-the-counter HGH meestal in de vorm van een orale spray of pil. De makers van orale sprays pleiten voor het gebruik ervan als een directe methode om HGH naar de hypofyse. Echter, hoewel HGH wordt geproduceerd door de hypofyse, heeft geen invloed op dit gebied; HGH werkt op de site van bot- en spiergroei. Verder is het de vraag of de slijmvliezen in de mond kan effectief absorberen HGH. Pillen last van verschillende problemen als goed, en het niet mogelijk blijkt om een ​​voldoende niveau van HGH in de bloedbaan van pillen alleen te krijgen. Geïnjecteerd HGH is de enige manier om betrouwbaar genoeg van het hormoon in het systeem af te werpen.

Wettigheid

Sommige mistakingly geloven dat, omdat HGH nature voorkomt, is het legaal om te bezitten. De federale wetgeving bevat geen lijst HGH als een gereguleerde stof, maar wel strafbaar zijn distributie of het bezit met te verdelen bedoeling om niet-medische redenen. Daarnaast is een aantal staten, waaronder Idaho, West Virginia, Oregon, Rhode Island, Colorado, Illinois, Maine en Massachusetts hebben wetten die HGH. Het bezit of het gebruik van het hormoon binnen deze staten kan een strafbaar feit zijn.