HGH Dosering Informatie

HGH Dosering Informatie

Menselijk groeihormoon (HGH) is een hormoon dat door de hypofyse die groei en ontwikkeling bevordert. Wanneer een individu niet genoeg HGH te produceren, kan zijn arts injecties van synthetische HGH (somatropine) voorschrijven.

Indicaties

De FDA heeft HGH injecties goedgekeurd voor de behandeling van groeihormoondeficiëntie bij kinderen en volwassenen, een nierziekte bekend als chronische nierinsufficiëntie, idiopathisch korte gestalte, Prader-Willi en Turner syndroom en andere specifieke medische aandoeningen.

Soorten

Synthetische HGH, of somatropine, is vervaardigd door een aantal farmaceutische bedrijven onder merknamen zoals Nutropin, Genotropin, Norditropin, Saizen en Humatrope. Elke drug heeft zijn eigen aanbevelingen voor de dosering.

Aanbevelingen

Elk merk van HGH heeft ook specifieke gewicht-gerelateerde aanbevelingen voor de dosering die aanzienlijk variëren afhankelijk van de onderliggende aandoening waardoor de HGH deficiëntie. Groeihormoondeficiëntie bij kinderen, bijvoorbeeld, Genentech, die de Nutropin merk fabrikanten, adviseert een Nutropin dosis van 0,3 mg / kg lichaamsgewicht voor kinderen met groeihormoondeficiëntie Voor volwassenen, maar de initiële dosis mag niet meer dan 0.006 zijn mg / kg.

Time Frame

Genentech beveelt aan dat kinderen met groeihormoondeficiëntie ontvangt dagelijkse injecties van Nutropin, maar bepaalt wekelijkse injecties voor mensen met het syndroom van Turner, idiopathische kleine gestalte, en chronische nierinsufficiëntie.

Expert Insight

Genentech staat dat HGH dosis moet individueel worden ingesteld voor elke patiënt, afhankelijk van haar reactie op de drug.