Het verwijderen van een Skin Tag at Home

Lelijke bulten op de huid

Hoewel een skin tag of acrochordon, is niet levensbedreigend noch een medische noodsituatie, het lelijke uiterlijk kan pijnlijk of lastig. Deze zachte kleine knoppen van de huid boven het oppervlak uitsteken, groeien in gebieden zoals de nek, lies, oogleden, oksels en onder de borsten.

Skin tags zijn niet gekoppeld aan enige ziekten of gezondheidsproblemen, maar worden veroorzaakt door factoren zoals erfelijkheid, zwangerschap, leeftijd of gewichtstoename. Sommige mensen vertrouwen op hun artsen om een ​​cauterisatie, een snij-, stikstof-applicatie en laserchirurgie om de huid tags te verwijderen uit te voeren. Maar deze procedures doen kosten veel, dus sommige toevlucht tot huismiddeltjes die een goede baan om de lelijke verschijning te verminderen.

Verwijdering Methoden

De meest populaire eeuwenoude methode van het verwijderen van de huid tags is koppelverkoop een touwtje om het tot het opdroogt, verschrompelt en los van het oppervlak. Voor mensen die bang zijn voor het snijden van de huid tags zelf, is dit een goede optie. Als u vertrouwd bent met behulp van een schaar, gebruik dan een tandzijde als de string waarmee de huid tag binden. Zorg ervoor dat u snip uit de basis of het gezonde deel van de huid; als het te dik, niet knippen. Gebruik in plaats daarvan gemeenschappelijke home remedies om het werk te doen.

Brouwsels en oplossingen

Een deel van de huis-toepassingen gebruikt worden als remedies zijn gemaakt van ingrediënten direct van uw keuken of bijkeuken. Oregano olie is goed voor het voorkomen van infecties, bacteriën en ontstekingen. Solliciteer direct op de huid tag met een watje elke avond tot de huid tag droogt en eraf valt. Dezelfde wijze van toepassing geldt voor tea tree olie, heldere nagellak en een Castor olie - baking soda mengsel.

Apple cider azijn is ook een haalbare optie is voor het opdrogen van de huid tag. Dompel een katoenen bal en laat het verblijf op de hobbels voor 20 minuten. Niet laten weken voor een langere periode; de huid kan geïrriteerd raken van de appel cider azijn.

Het hebben van de huid tags is geen reden voor ongerustheid. Als je onzeker bent over het gebruik van thuis verwijdering technieken, het is altijd het beste om een ​​dermatoloog, die in uw medische geschiedenis kan controleren raadplegen, geven aandacht aan mogelijke symptomen van zelfs remote zeldzame genetische aandoeningen, zoals Birt-Hogg Dube syndroom - allemaal een aandoening van het ontwikkelen van huidletsels rond het lichaam. Mensen die lijden aan deze aandoening zijn toegenomen kans op kanker in de nieren, longen of de dikke darm.