Het verschil tussen een Gehoorapparaat Dealer & Audiologist

Het verschil tussen een Gehoorapparaat Dealer & Audiologist

Als u vermoedt dat gehoorverlies, krijgen een gehoortest. Er zijn veel gekwalificeerde mensen die het horen tests uit te voeren. U kunt naar een audioloog, een KNO-arts, die is een een oor, neus en keel arts of een audioprosthologist, die een hoortoestel dispenser. Zij bieden alle audiometrische evaluaties. Met het oog op een hoorzitting specialist kiezen, Het helpt om de verschillen tussen de vormen van slechthorendheid professionals hulp begrijpen.

Audiciens

Gehoorapparaat dealers of verstuivers zijn erkend door een staat of provinciale raad. Hun aanbod van studies omvat audiogram (gehoortest) interpretatie, het voorschrijven van de juiste gehoorapparaten en een volledig begrip van de manier waarop hoortoestellen functie. Hun training richt zich uitsluitend op audiometrisch onderzoek en gehoorapparaat fitting.

Audiologen

Audiologen hebben een master of doctoraal diploma in de audiologie. Audiologen die hoortoestellen verkoopt, moet ook worden erkend door de staat of provincie ze de praktijk in. Audiologen hebben een grotere kennis van het menselijk gehoor en evenwicht dan andere gehoor professionals. Ze bestuderen de ingewikkelde ontwerpen en de werking van het gehele menselijke oor en de fysica van geluid en gehoor. Audiologen hebben geen oor operatie uit te voeren of een behandeling voorschrijven voor ziekten van het oor. De meeste otolaryngologists hebben een audioloog op het personeel uit te voeren gehoortest en verkopen gehoorapparaten.

Gehoorapparaat Dealers

Gehoorapparaat dealers verkopen gehoorapparaten online, via postorder of telefoon volgorde zorgen voor een zeer kleine een-op-een zorg voor de patiënt. U wordt meestal gevraagd om een ​​kopie van uw eigen gehoortest bieden. Deze dealers hebben zich te houden aan rijks- en provinciale wetten met betrekking tot de verkoop van hoortoestellen.

Het Verschil

Het grootste verschil tussen een audioloog en een gehoorapparaat dispenser is het onderwijs. Een ervaren audioloog heeft een groter begrip van de fysica, mechanica en chemie betrokken bij het menselijk gehoor.

Het kiezen van een audicien

Uw arts kan een hoorzitting specialist adviseren en vertellen of er iets medisch dat de oorzaak is van uw gehoor problemen. Als u last leeftijdsgebonden gehoorverlies zonder andere bijbehorende medische aandoeningen, kan een hoortoestel dealer of een audioloog u te helpen. Als u een voorgeschiedenis van oor voorwaarden of oor operatie hebben gehad, is het best om een ​​audioloog te zien.