Het verminderen van Fibromyalgie Symptomen

Fibromyalgie, doorgaans gedefinieerd als een verzameling van chronische symptomen, kan een frustrerende medische aandoening. Patiënten kunnen het gevoel bijna normaal op een dag, en de volgende ze kunnen ernstige spierpijn, vermoeidheid, hoofdpijn en mentaal voel "mistheid." Fibromyalgie-patiënten hebben ook "tender points" - dat wil zeggen, op specifieke punten op het lichaam, dat, wanneer voorzichtig geperst, onderwerpen de patiënt tot ernstige pijn. Het is een goed idee om een ​​arts met ervaring in de behandeling van fibromyalgie heeft en zal aan uw specifieke problemen luisteren vinden. Hoewel er geen remedie voor fibromyalgie, zijn er een aantal technieken die patiënten kunnen gebruiken om hun symptomen te verminderen.

Medicijnen

Vele geneesmiddelen zijn beschikbaar voor fibromyalgie patiënten. Patiënten kunnen mogelijke bijwerkingen met hun arts te bespreken en te beslissen over de beste optie voor hen. Antidepressiva, anti-epileptische medicatie, spierverslappers en niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID's) worden vaak voorgeschreven voor fibromyalgie patiënten, omdat ze bieden verlichting van pijnklachten. Pijnstillers worden ook voorgeschreven. Er is echter een risico dat ze verslavend zijn. En tot slot, Lyrica is een medicijn waarvan het primaire doel is voor fibromyalgie patiënten.

Acupunctuur

Probeer acupunctuur voor de korte termijn verlichting van pijnklachten. Acupunctuurnaalden kan helpen om endorfines stimuleren op de site, die pijnstilling geeft. Zorg ervoor dat de acupuncturist u selecteert, wordt gelicentieerd. Als je preuts over naalden voelen, kun je ook proberen acupressuur, die dezelfde drukpunten, maar met geen naalden gebruikt - alleen een stevige druk.

Massage Therapy

Massage therapie kan helpen om uw pijnklachten te verlichten. Het kan ook helpen om te ontspannen. Het biedt echter slechts een tijdelijke oplossing. Er zijn ook gemengde resultaten - wat fibromyalgie patiënten ervaren significante verlichting van de pijn met massage therapie, maar anderen vinden dat ze niet kunnen tolereren - het eigenlijk geeft hen het gevoel erger. Sommige verzekeringsmaatschappijen kunnen dekken massage therapie voor fibromyalgie patiënten.

Warmte en Ice Therapy

Om te helpen omgaan met de pijn, kunt u besluiten om ijs therapie, of cryotherapie proberen. Icing het gebied dat doet pijn verdooft de pijn signalen die naar de hersenen worden gestuurd. Het vergemakkelijkt ook de ontsteking. Gebruik een zak ijs of een zak bevroren erwten; gewoon niet laat het op het gebied langer dan 20 minuten of u kan uw huid beschadigen. U kunt ook proberen warmte therapie om de spieren te ontspannen en de pijn te verzachten. Gebruik een verwarmingselement of neem een ​​warm bad of douche.

Voeding

Voeding speelt een grote rol in hoe je je voelt. Met de raadsman van een voedingsdeskundige, kunt u ervoor kiezen om te proberen een snelle of detoxificatie dieet om te helpen reinigen van giftige stoffen uit uw lichaam. In het algemeen proberen te eten veel groenten en fruit, maar ook volle granen en peulvruchten. Eet magere eiwitbronnen, zoals kip of soja. Vermijd geraffineerde bloem en suiker. Zorg ervoor dat u veel water te drinken om gehydrateerd te blijven. Omdat fibromyalgie patiënten vaak vermoeid voelen, gezond eten om constant energie op peil te houden is bijzonder belangrijk.