Het verkrijgen Vroege Refill van Fentanyl Patches Dat Keep Coming Off

Het verkrijgen Vroege Refill van Fentanyl Patches Dat Keep Coming Off

Fentanyl is een opioïde pijnstiller die beschikbaar zijn door enige recept is. Het is alleen als een transdermale pleister en wordt gebruikt voor chronische pijn die continu opioïde behandeling vereist en kan op geen enkele wijze te beheersen. Als de patches niet voldoende houden aan uw huid, kunt u proberen om ze te wisselen bij uw apotheek.

Instructies

•  Lees de instructies op de verpakking om ervoor te zorgen dat u een aanvraag en het gebruik van de Fentanyl pleisters goed. Laat de patches niet van toepassing op de natte huid en voorkomen dat je de patch nat terwijl je hem draagt.

•  Probeer de tape de randen van de pleister op uw huid als de randen zijn het enige deel van de patch die niet vasthouden aan je huid. Gebruik EHBO-tape die is ontworpen om te voldoen aan de huid. Als de patches blijven af ​​te komen, gaat u naar stap 3.

•  Ga naar de apotheek waar u oorspronkelijk gevuld uw Fentanyl recept. Breng uw apotheek ontvangst en alle ongebruikte pleisters.

•  Vertel de apotheker dat u Fentanyl pleisters zijn gebrekkig omdat ze niet voldoende vast te houden aan uw huid en vragen om de resterende kleurvlakken wisselen.

Hints

  • Fentanyl is een schema II gereguleerde stof. Recepten voor schema II gereguleerde stoffen niet kunnen vullingen toe te staan. Als je een vroege vulling nodig heeft, zal uw arts moeten u te voorzien van een nieuwe schriftelijke recept te nemen naar de apotheek.