Het verkrijgen Gratis Health Insurance for Children in Illinois

De staat Illinois heeft een uitgebreide ziektekostenverzekering programma voor kinderen genaamd All Kids. Er zijn op dit moment 1,3 miljoen Illinois kinderen die deelnamen aan alle kinderen, en de staat wordt hard gewerkt om de resterende 250.000 onverzekerde kinderen om mee te doen Alle Kids. Alles Kids is een middel op basis verzekering plan, wat betekent dat u betaalt premies en co-betaalt (betalingen per bezoek) voor uw verzekering op basis van uw inkomen en de grootte van het gezin en is vaak volledig gratis voor grotere gezinnen met lagere inkomens.

Instructies

•  Bereken uw totale inkomen. Zorg ervoor dat u alle bronnen van inkomsten, zoals pensioenen, uitkeringen arbeidsongeschiktheid enzovoort bevatten. De premies en co-betaalt elke familie is verantwoordelijk voor worden berekend op een glijdende schaal gebaseerd op het inkomen en de grootte van het gezin, en vanaf 2010 de kinderen van 18 of lager dan van een gezin van vier verdienen minder dan $ 29.000 per jaar zou worden verzekerd via Alle Kids for kosteloos. Als het inkomen stijgt, worden gezinnen naar verwachting meer bijdragen, tot $ 80 per maand premie per kind en maximaal $ 10 co-betaalt.

•  Op alle Kids. Dit kan online of per post of in persoon worden gedaan als u wilt werken met een All Kids applicatie agent in uw buurt of gemeenschap. Kijk naar de All Kids Application Agenten Zoek op de website voor de toepassing.

•  Kies uw medische thuis. Uw medisch huis is het kantoor van de arts of kliniek van uw huisarts waar al uw gegevens zullen op dezelfde plaats blijven en uw arts kan je leren kennen als je hem ziet in de tijd. Naar een zorgverlener die werkt met alle kinderen voor uw medische huis te vinden, bezoek de Illinois Health Connect-website in de middelen voor een compleet overzicht en hulp.