Het verbeteren van de kwaliteit van leven

Het verbeteren van de kwaliteit van leven

Uitzoeken wat er ontbreekt

De eerste stap naar het maken van uw leven beter is om erachter te komen wat precies, is verkeerd. Er kunnen bepaalde gebieden dat een gebrek aan vervulling of bevrediging te produceren. Dat zijn de zones die moeten onderzoeken.

Om te beginnen, te onderzoeken hoe je je dag door te brengen, van begin tot eind. Een actuele lijst met een pen en papier. Terwijl je aan het schrijven bent, wees bewust van de items als je ze opnemen, en je gevoelens. Als er gebieden die brengen een rustige kreun of een steek van pijn, dit zijn dingen die moeten verbeteren.

Laten we zeggen dat het pendelen naar het werk is een "ugh" zone. Manieren om dit te verbeteren zou kunnen zijn om 15 minuten eerder te vertrekken om het verkeer te voorkomen, vinden een andere baan dichter bij huis of onderhandelen over een overeenkomst om te telewerken. Een kleine verbetering ondernomen elke week op een probleemzone kunnen brengen over de lange-termijn voordelen langs de lijn.

Gebruik je hersens en verloofd in de wereld

Het kan bekrachtigen te verbinden met anderen in een of andere manier in de loop van de dag. Dit kleine stukje interactie werkt om de isolatie en eenzaamheid te verwijderen die veel ervaring toen opgesloten in een drukke werkweek.

Heb levendige debatten met anderen over interessante onderwerpen en tijd doorbrengen met de kinderen, maar ook het verlaten van de gebruikelijke, comfortabele omgeving voor nieuwe locales. Het helpt ook om tijd opzij te zetten tijdens de week aan groepen of gebeurtenissen die betrekking hebben op een onderwerp waar je van houdt, of die je niet eens veel over weet te wonen.

Versneld Dankbaarheid Elke Dag

In de Verenigde Staten, er is zoveel om dankbaar voor te zijn. Volgens de BBC, "In de rijkste landen - de VS, Canada, Japan, Singapore, Hong Kong en de landen van West-Europa (inclusief het Verenigd Koninkrijk) -. Het gemiddelde persoon verdient meer dan 10.000 pond per jaar in de armste landen --including India, Indonesië, China en andere landen in Oost-Azië en de Stille Oceaan, Zuid-Azië en Sub-Sahara Afrika - de gemiddelde persoon verdient minder dan £ 1.000 per jaar ".

Er is een eindeloze hoeveelheid redenen om dankbaar te zijn elke dag. Zo afgezaagd als het klinkt misschien aan dankbaarheid voor uw tenen en benen uit te drukken, zult u zich beter na het bekijken van hen als dank voelt.

Wanneer mensen erkennen de rijkdom die zij al in bezit, het opent de mogelijkheid van een meer. Openen uiten dankbaarheid aan de mensen in je leven, die zal reageren met vreugde dat hun positieve bijdragen worden opgemerkt en gewaardeerd te nemen.

Move Your Body

Oefening en bewust, gezond leven doen ook veel om de kwaliteit van leven te verbeteren. In twee studies van borstkankerpatiënten gepubliceerd in het "Journal of Radiation Oncology," artsen vond dat "weerstand en aërobe training verbeterde lichamelijke conditie, het gevoel van eigenwaarde en de samenstelling van het lichaam, en dat de weerstand oefening verbeterd chemotherapie voltooiing tarieven."

Oefening doet meer dan een persoon te mager; het kan helpen met een depressie, een lagere bloeddruk, verbetering van de flexibiliteit en de botten te versterken. Het kan zelfs helpen haar groeien sneller. Vanwege de chemische stoffen die in het lichaam en de hersenen na inspanning, emotionele gezondheid verbetert aanzienlijk de tijd. Aangezien een goede eerste stap op de verbetering pad is een positieve houding, oefening is een geweldige manier om de reis van de verbetering van de kwaliteit van leven te beginnen.