Het protocol voor de Wilson's Syndroom

Het protocol voor de Wilson's Syndroom

Dr. E. Denis Wilson ontwikkelde een concept voor de schildklier behandeling genaamd Wilson Temperatuur Syndroom protocol. Wilson's Syndrome, of WTS, wordt gedacht te worden veroorzaakt door fysieke of emotionele stress en veroorzaakt symptomen geassocieerd met hypothyreoïdie ondanks bloedonderzoek openbaren normale schildklier niveaus. Het wordt genoemd Wilson Temperatuur syndroom omdat het wordt gekenmerkt door lage lichaamstemperatuur en omdat de temperaturen typisch normaliseren en symptomen na behandeling. Het kan worden omgekeerd met een speciale schildklier behandelingsprotocol.

Wilson's Syndroom Degrees of Health

Volgens de Wilson syndroom, kan de gezondheid van het lichaam variëren binnen enkele verschillende gradaties tussen een goede gezondheid en ernstige ziekte. De eerste graad is een milde gezondheidsschade die het lichaam uiteindelijk kunnen corrigeren op eigen onder de huidige omstandigheden. In de tweede graad, kan het lichaam de gezondheidsprobleem met een verbetering van het corrigeren zoals een betere voeding en rust. Derde graad is waar het lichaam het probleem op zijn eigen niet kan corrigeren, maar in staat zijn om dit te doen met de hulp van de medische behandeling, zoals antibiotica. In de vierde graad, kan het lichaam niet volledig herstellen door blijvende schade in het lichaam, en vijfde graad is wanneer het lichaam of lichaamsdelen niet kunnen overleven.

De juiste arts

Het kiezen van de juiste arts is de sleutel tot de WTS-protocol. Hoewel veel artsen schildklier zorg, en sommige zelfs volg de aanbevelingen van Dr Wilson, een arts kan niet goed worden opgeleid in de juiste methoden voor Wilson's Syndroom, tenzij ze een gedegen opleiding door de Wilson's Syndroom handleiding heeft gehad.

The Right T3 Geneeskunde de Right Way

Goed beheer van de Wilson's Syndroom protocol omvat het gebruik van het juiste type T3 medicijnen voorgeschreven en gebruikt, op de juiste manier. Veel artsen schrijven het gebruik van T3, maar Dr Wilson bijzonder geeft de beste T3 wordt getolereerd bij bereiding met een aanhoudende afgifte agent geleidelijke afgifte van het hormoon gedurende de dag toe. Het wordt aanbevolen om de T3 in capsule vorm twee keer per dag precies op tijd. De T3 moet worden opgesteld door een gediplomeerde apotheker en door een arts voorgeschreven.

Het verstrekken van een normale en Steady lichaamstemperatuur

Abnormale lichaamstemperatuur kan ongemakkelijk en gevaarlijke reacties in het lichaam veroorzaken. Lage lichaamstemperatuur kan gevoelens van kou in de handen en voeten, lusteloosheid en depressie veroorzaken. Hoge lichaamstemperatuur kan verhoogde hartslag en een verhoging van de bloeddruk. Om het comfort van de patiënt tijdens de behandeling te optimaliseren, de Wilson's Syndroom protocol benadrukt de noodzaak om een ​​consistente, normale lichaamstemperatuur van de patiënt te behouden. Aanvankelijk er behoefte aan medische correctie die dan normaal zou moeten worden als het lichaam zichzelf regelt kan zijn.

Betrokkenheid van de patiënt

De patiënt is een van de belangrijkste factoren bij het protocol voor Wilson syndroom. Patiënten moeten de behandeling serieus te nemen en volg de instructies van de arts gedurende het gehele proces. Een patiënt die niet verplichten tot het nemen van zijn voorgeschreven medicijnen op tijd, in kaart brengen van zijn temperatuur nauwkeurig of follow-up met dokter afspraken kunnen het risico te interfereren met de effectiviteit van de behandeling.