Het openen van een Drug Treatment Residential Center

Het openen van een residentiële behandeling met geneesmiddelen centrum is een lange, complexe en vaak overweldigend proces. Het verwerven van financiering, het verkrijgen van goedkeuring van de staat gezondheid afdeling, het opsporen van de juiste voorzieningen en het inhuren van ondersteunend personeel zijn essentieel maar uitdagende aspecten van het openen van een residentiële behandeling met geneesmiddelen centrum.

Instructies

•  Ontwikkel een behandeling model, dat zal dienen als de ruggengraat van de behandeling programma. Hoewel het programma moet worden aangepast aan elke patiënt, is het belangrijk een behandeling model plaats dienen als uitgangspunt voor de ontwikkeling gepersonaliseerde behandeling plannen.

•  Ontwerp een business model dat zal dienen als kader voor de administratieve en financiële richtlijnen voor de behandeling centrum. Hoewel het hoofddoel van de behandeling centrum is om drugsverslaafden te helpen bij het verkrijgen en behouden van soberheid, moet het behandelcentrum zijn een succesvol bedrijf te laten functioneren.

•  Verwerven van financiering aan het behandelcentrum te openen. Leningen en subsidies worden gewoonlijk gebruikt om drugsbehandelingscentra financieren. Solide business en behandeling modellen zal dienen als bewijs voor kredietverstrekkers en de goedkeuring van subsidies die het behandelcentrum heeft een grote kans van slagen.

•  Zorg voor een geschikte mogelijkheid om de behandeling centrum te huisvesten. De beste installatie voor de behandeling centrum zal variëren afhankelijk van de doelen van het verwerkingscentrum. Een enkel gebouw alle houden van het personeel en patiënten kunnen samen de beste optie, of een reeks kleinere gebouwen om patiënten zekere onafhankelijkheid kan beter zijn, gebaseerd op het soort patiënten dat de behandeling centrum zal samenwerken met zijn.

•  Zorg voor toestemming om te werken van de staat waarin de behandeling centrum is gevestigd. Het ministerie van Volksgezondheid behandelt goedkeuring van residentiële behandeling centra in de meeste staten.

•  Verwerven contacten met zoveel mogelijk zorgverzekeraars mogelijk. Veel mensen zijn niet in staat om te betalen voor residentiële behandeling met geneesmiddelen op hun eigen en rekenen op financiering van de verzekeringsmaatschappijen.

•  Huur personeel voor de behandeling centrum. Beheerders, artsen, verpleegkundigen, therapeuten en gedragsproblemen gezondheid technici zijn integraal leden om het succes van de behandeling centrum.

•  Adverteer het behandelcentrum op het internet, in de gemeenschap nieuwsbrieven, kerken en in de kantoren van de ambulante artsen en therapeuten. Onder meer de aard van de voorziening, de kosten van de behandeling, verslavingen behandeld, verzekeraars geaccepteerd en contactgegevens van alle advertenties.