Het nemen van koude geneeskunde terwijl Zwanger

Het hebben van een koude terwijl ze zwanger kan ellendig zijn. Er zijn zo veel dingen die veel zwangere vrouwen zich zorgen maken over het nemen. Dit artikel kan u helpen om te beslissen wat veilig is en wat niet veilig is. Het hebben van een hoge koorts kan schadelijker dat het nemen van de medicijnen om de koorts te verlagen zijn. Zoals met alles wat met je zwangerschap, in overleg met uw arts voordat u een geneesmiddel inneemt of kruiden.

Safe Medicijnen

Medicijnen dacht veilig voor moeder en foetus voor een koud te zijn Tylenol Cold, Tylenol, zoutoplossing neusspray, Sudafed, Actifed, Dristan, Neo-Synephrine, Robitussin DM, Trind-DM, Vicks hoestsiroop, Romilar en Halls. Doe niets dat 'duurzame actie "of" multi-symptoom "op de verpakking is niet te nemen.

Teratogens

Teratogens zijn de medicijnen waarvan bekend is dat schade toebrengen aan de foetus. Praat met uw arts over alle medicijnen die u te nemen voor een koud, zodat de arts de lijst of hotline kunnen controleren om te zien of het om een ​​teratogeen.

Voordelen de risico's

Het is veel erger op het ongeboren kind ziek te blijven en / of uitvoeren van een koorts dan de meeste koude medicijnen te nemen. Als u zich onzeker voelt of als je zwangerschap is een hoog risico of heeft complicaties gehad, zorg ervoor dat u met uw arts of verpleegkundige praten. Vele malen, de voordelen van het krijgen een koud of koorts opwegen tegen het risico voor de foetus.

Met behulp van Kruiden voor Cold Remedies

Als je gaat om een ​​kruid tijdens de zwangerschap te gebruiken, moet u deze wissen met uw arts en zorg ervoor dat u niet allergisch voor is. Veel vrouwen met succes gebruikt voor kruiden remedies, maar in sommige vrouwen, kunnen zij een allergische reactie veroorzaken. Sommige kruiden zijn te vermijden tijdens de zwangerschap zijn onder andere aloë vera, berberis, basilicumolie, zilverkaars, bloodroot, blauw of zilverkaars, kruidnagelolie, moederkruid, dong quai, vrouwenmantel, bijvoet, pulsatilla, wilde yam en alsem ..

Natuurlijke Koude Remedies

Als je ziek bent, drink zo veel vocht als je kunt vasthouden aan uw systeem te spoelen. Warme kruidenthee, zoals Red Raspberry leaf thee, kunnen helpen door het toevoegen van vocht aan uw lichaam en gemak misselijkheid en pijn. Neem extra vitamine C beter te voelen. Zoals altijd contact op met uw arts voordat u medicijnen of vitaminen.