Het lezen van een digitale weegschaal

Het lezen van een digitale weegschaal

Een digitale weegschaal is een veel nauwkeuriger en uniform instrument voor het meten van voorwerpen dan een handmatige schaal. Digitale weegschaal ook het meten van ingrediënten voor recepten veel gemakkelijker en nauwkeuriger, vooral voor degenen die op dieet en de noodzaak om het toezicht op hun voedselinname. Digitale weegschaal komen in vele stijlen, maar de meeste vergelijkbare kenmerken en algemeen eenvoudig te bedienen. Met behulp van een digitale weegschaal kan lijken een beetje verwarrend in het begin, maar deze stappen wordt uitgelegd hoe u een digitale weegschaal te lezen.

Instructies

How To Read Een digitale weegschaal

•  Volg de instructies van de fabrikant voor het draaien van de digitale weegschaal op. De weegschaal automatisch beginnen met een lezing van nul gevolg dat er geen gewicht op de schaal. Zet opzij twee hoeveelheden worden afgewogen om te oefenen. Men moet zeer licht, zoals 1/4 kopje bloem en een zwaarder, moet zoals een krop sla.

•  digitale weegschaal maatregel gewicht in meeteenheden, zoals pond (lbs), ounces (oz), kilogram (kg) en gram (g). Plaats een lichtobject op de schaal. Kijk naar het nummer dat wordt weergegeven op het LCD-scherm. Naast dat aantal zal een meeteenheid zijn. Dit geeft u het gewicht voor dat specifieke onderdeel. Bijvoorbeeld, 10 kg 10 kg lezen.

•  Plaats een zwaarder voorwerp op de schaal. Nogmaals, kennis te nemen van het aantal en de meeteenheid weergegeven op het LCD-scherm. Zo zal een krop sla die 1 1/2 kilo weegt 1,5 £ lezen. Dit is een handig hulpmiddel om te weten bij het meten uit bedragen voor recepten.

•  digitale weegschalen ook een functie waarmee u een item te wegen, terwijl het in een container. Deze functie heet de functie tarra. De tare wordt vaak gebruikt voor vloeistoffen en voorwerpen die niet eenvoudig direct op de schaal geplaatst. Gebruik de functie tarra door het plaatsen van een container op de weegschaal. Druk op de knop die zegt "Tare." Dit zal de schaal terug op nul te zetten en zal het gewicht van de container niet opnemen. Plaats het item dat u wenst te meten in de container. De digitale weegschaal zal het gewicht van het item weer te geven in de container niet met inbegrip van de container zelf. De tarra functie zal het gewicht weer te geven op het LCD-scherm op dezelfde manier als standaard metingen.

•  Probeer het wegen van een verscheidenheid aan producten om te wennen aan het lezen van het LCD-display. Raadpleeg de meeteenheden in stap 2 als u niet zeker bent van de afkortingen op de LCD. Zet de schaal uit wanneer u klaar bent met het wegen.

Hints

  • Volg de instructies van de fabrikant voor geavanceerde functies.