Het Laatste Macula Degeneratie Behandelingen

Maculaire degeneratie is een aandoening die de ogen en nadelige effecten visie beïnvloedt. Momenteel zijn er geen behandelingen beschikbaar die de effecten van macula degeneratie kan omkeren. Er zijn echter nieuwe behandelingen die helpen voorkomen dat verdere schade aan het oog en het behoud visie.

Anti-angiogene geneesmiddel

Anti-angiogene geneeskunde is een nieuwe behandeling gebruikt om natte maculadegeneratie, die belofte meer dan meer traditionele laserbehandelingen laat behandelen. Deze drug therapie richt bloedvaten die groeien uit de hand als gevolg van maculadegeneratie. De arts eerst verdooft het oog en dan voegt een medicijn genaamd pegaptanibnatrium. Het geneesmiddel, de merknaam van Macugen, stopt de groei bloedvaten en voorkomt lekken en bloeden, vaak nadelige effecten zien. De behandeling wordt herhaald om de zes weken.

Photocoagulation

Fotocoagulatie omvat het gebruik van een laserbundel die de abnormale bloedvaten in de retina brandt. Deze behandelmethode is alleen beschikbaar voor een klein percentage van de patiënten bij wie de abnormale bloedvaten zijn nog niet ingevoerd op het gebied van centrale visie, genaamd de fovea.

Fotodynamische therapie

Fotodynamische therapie betrekking op de injectie van een geneesmiddel verteporfine genoemd in de bloedbaan. Dit geneesmiddel, met de merknaam Visudyne, concentreert in de abnormale bloedvaten onder de macula de (het centrale deel van het netvlies). Een koude wordt laserlicht op deze gebieden en activeert het geneesmiddel voor de abnormale bloedvaten afsluiten.

Macula Translocatie Chirurgie

Chirurgie is zeldzaam voor macula degeneratie, maar er heeft succes met macula-translocatie chirurgie bij patiënten die nog gezond blijven rond de fovea weefsel. De procedure omvat het losmaken van de retina en beweegt de fovea naar gezond weefsel en weg van de beschadigde bloedvaten.

Andere behandelingen

Bepaalde behandelingen, waaronder ranspapillary thermotherapie, radiotherapie en submacular therapie hebben uit de gratie geraakt, omdat ze bewezen hebben van weinig waarde te zijn bij de behandeling van maculadegeneratie. Stamcelonderzoek kan leiden tot extra maculadegeneratie behandelingen om te helpen genezen van deze ziekte en het behoud en de bescherming van het gezichtsvermogen.