Het juiste gebruik van een Weight Watchers Points Calculator

Het juiste gebruik van een Weight Watchers Points Calculator

Een weight watchers punten calculator is een geweldige tool die u kunt gebruiken om tel de voedingswaarde van voedsel tot deze nummers om te zetten in een weight watchers nummer te gebruiken met hun systeem. Een weight watchers punten calculator moet goed worden gebruikt hoewel cruciale fouten in uw dieet te vermijden. Hier is hoe je een weight watchers punten calculator kan gebruiken op de juiste manier.

Instructies

•  Om te beginnen moet je eerst een weight watchers punten calculator. Er zijn tal van websites waar je een digitale één voor uw computer die vergelijkbaar is met de rekenmachine die wordt geleverd met ramen kunnen downloaden. U kunt ook een draagbare één van vele plaatsen online kopen voor een vrij goedkope prijs.

•  Zodra u uw gewicht watchers punten calculator je wilt kijken naar de voedingswaarde etiket van het voedsel dat je nodig hebt om te zetten in weight watchers punten. De eerste voeding feit dat u wilt zoeken is de totale calorieën. Neem dat nummer in en voer het in de sectie "calorieën" van uw rekenmachine.

•  Ten tweede, moet je kijken naar de totale hoeveelheid vet gram. Zorg ervoor dat u de totale hoeveelheid vet nummer en niet alleen het verzadigd vet nummer nemen. Neem deze waarde in en voer het in je rekenmachine in de sectie "vet".

•  Ten slotte moet u de voedingsvezels op uw voedingswaarde label vinden. Zodra je dit ziet, typt u dat nummer op in de paragraaf "voedingsvezels". Nadat je dat gedaan hebt druk dan op de enter of bereken-knop en uw gewicht watchers punten calculator zal een weight watchers "point value 'voor uw maaltijd te geven. Het is zo makkelijk!