Het gebruik van Phenolated Calamine Lotion

Het gebruik van Phenolated Calamine Lotion

Phenolated Calamine Lotion is een plaatselijke behandeling gebruikt om de jeuk en roodheid die komen met een verscheidenheid van huidaandoeningen te verlichten. Deze roze, dikke vloeistof wordt direct op de huid te helpen kalmeren en te beschermen. Het bevat calamine en zinkoxide die worden gebruikt voor het afdekken huid beschermen door ontsteking. Het bevat ook fenol die een anti-jeuk effect creëert, waardoor het helpt voorkomen of verlichten van jeuk.

Insectenbeten

Een van de meest voorkomende toepassingen van Phenolated Calaminelotion is om de jeuk geassocieerd met insectenbeten tijdelijk te verlichten. Een dunne laag Phenolated Calaminelotion worden toegepast op het getroffen gebied. De roodheid van de insectenbeet wordt verminderd, en de noodzaak jeuk zal ook afnemen.

Poison Ivy

Een ander gemeenschappelijk gebruik van de Phenolated Calamine Lotion is de algemene ongemak te verlichten wanneer de huid raakt geïrriteerd door Poison Ivy, gif eiken of gif sumak. Het helpt de jeuk en pijn die ontstaan ​​wanneer de huid in contact komt met deze planten. Bovendien, deze medicatie droogt de lekt op de geïrriteerde huid, veroorzaakt door deze planten.

Huiduitslag

In het algemeen wordt Phenolated Calaminelotion gebruikt om de jeuk, roodheid en pijn van verschillende huidirritaties tijdelijk te verlichten. Deze irritaties omvatten huiduitslag, roodheid en stoten, met inbegrip van die welke op de huid verschijnen als een allergische reactie. Het verlicht de jeuk, maar het biedt geen genezing. Phenolated Calamine Lotion wordt gewoonlijk voorgeschreven of aanbevolen voor kleine huidirritaties. Als u ernstige huidirritatie ervaren, zoals zwelling, jeuk of roodheid na het gebruik van dit product, kunt u allergisch zijn.

Chicken Pox

Ieder kind gaat door waterpokken een keer in zijn leven. Waterpokken is een serie van rode vlekken en eindeloze jeuk. Phenolated Calamine Lotion is de oplossing voor het verlichten van jeuk geassocieerd met waterpokken, en het verminderen van de roodheid van die plekken. Breng deze lotion aan de individuele plekken. Het zal bijdragen tot het verminderen van de jeuk, althans tijdelijk.

Andere toepassingen

Hoewel ongebruikelijk, kan Phenolated Calamine Lotion worden toegepast om acne te behandelen. Het helpt verminderen de roodheid van de acne spot, terwijl ook het verminderen van de noodzaak om het te krabben. Daarom acne droogt en geneest sneller. Breng het met de nodige voorzichtigheid rond de ogen, neus en mond. Phenolated Calamine Lotion kan ook worden gebruikt om de roodheid en jeuk van zonnebrand te verminderen. Het kan ook worden toegepast op huid roodheid, jeuk en stoten verlichten na cosmetische procedures, zoals na een was.