Het gebruik van een Castor olie-emulsie


Ricinusolie is een relatief veilige en niet-toxische verbinding die traditioneel gebruikt als een over-the-counter laxeermiddel. Castor olie emulsies zijn vaak te vinden in de huid crèmes, shampoos, lippenstiften en balsems. Huidig ​​onderzoek heeft aangetoond vele andere toepassingen voor castor olie-emulsie, voornamelijk om de opname van medicijnen genomen door middel van een infuus, ingenomen of lokaal gebruikt vertragen.

Castor Oil in Oogdruppels

Ricinusolie emulsie is aangetoond dat de integriteit van de scheur laag of film verbeteren, beschermt het oog. Een artikel in de kwestie van de "Contact Lens en de voorste Eye" april 2010 onderzoek gedaan naar de effecten van castor olie op de traanfilm en om de prevalentie te kwantificeren in de vloeistof in de tijd. De onderzoekers testten een eyedrop oplossing die een castor olie-emulsie met behulp van patiënten met een "droge ogen." De studie vond dat de ricinusolie emulsie bleef tot vier uur na een enkele druppel werd toegediend en verbeterd de conditie door een stabieler traanfilm.

Drug Delivery System

Tilmicosine is een antibioticum meestal gegeven aan vee bacteriële en mycoplasma ziekten. Het geneesmiddel is effectief als het kan worden afgegeven gedurende een langere periode. Een studie gepubliceerd in het april 2009 nummer van het "Journal of Veterinary Farmacologie en Therapeutics" onderzocht de time-release kwaliteiten van tilmicosin bereid met castor olie emulsie om de absorptiesnelheid vertragen. De studie vond dat muizen geïnjecteerd met het geneesmiddel met de nieuwe technologie had een aanhoudende dosering in vergelijking met de traditionele toediening met een fosfaathoudende oplossing.

Castor Olie en IV Drugs

Castor olie emulsies zijn ook onderwerp van onderzoek voor slecht oplosbare medicijnen voor de onderdrukking van het immuunsysteem. Een artikel gepubliceerd in de kwestie van de "Drug Development en industriële farmacie" mei 2009 onderzoek gedaan naar de effecten van een ricinusolie derivaat om drugs intraveneus te leveren. De auteurs vonden dat de immuunsuppressiva, tacrolimus, behield de integriteit en minder toxisch voor rode bloedcellen bij aflevering met een castorolie voertuig.

Castor Olie en Ingested Medicijnen

Time-released medicatie door het maagdarmkanaal niet bezwijken voor de zuurgraad van de maag snel wanneer ze worden geleverd in een emulsie van ricinusolie. Een studie gepubliceerd in de kwestie van de "Acta Pharmaceutica" juni 2008 beschreef de acties van microbolletjes met ricinusolie die het mogelijk maken van een geneesmiddel om "zweven" in de maag en vertraagt ​​de tijd van haar spijsvertering. De studie wees uit dat de medicatie in staat was om meer dan los een acht uur durende periode, die een significante verbetering was.