Het eten van Starfruit voor Acne

Ster fruit oorspronkelijk werd gekweekt in Zuidoost-Azië, maar zijn populariteit als een 'superfood' heeft geholpen verspreid naar andere gebieden. Boeren hebben steeds ster fruit begonnen in Zuid-Florida en Hawaï vanwege de toenemende Amerikaanse vraag. Gezonde huid, met inbegrip van acne relief, is een van de voordelen van het eten ster fruit.

Zink

Zink is de belangrijkste reden ster fruit kan helpen genezen acne. Zink zuigtabletten en andere supplementen worden al lang gebruikt door het bestrijden van de onderliggende oorzaken van acne, en het eten van ster fruit is een smakelijker manier om extra zink in uw dieet.

Volgens HolisticAcneTreatments.com wordt acne veroorzaakt door twee belangrijke factoren - hormonale onbalans en afval opbouw in het bloed en lymfestelsel. Zink reguleert talgklieren in de huid, maar ook kan helpen reguleren hormonale activiteit.

Zink helpt ook absorberen vitamine A, die helpt genezen wonden zoals zweren acne. Bovendien, zink een immuunsysteem booster dat de bacteriën die vaak acne in de eerste plaats zal bestrijden.

Voorkomen dat de vette huid

Mensen met een vette huid hebben de neiging om meer acne problemen hebben, en het eten van ster fruit kan helpen de vette huid te verminderen. Star fruit is zuur en bevat een grote hoeveelheid water. Deze combinatie, volgens Vrij en gezond leven, helpt een vette huid op twee manieren. Het water helpt spoelen onzuiverheden uit het systeem en het sap reinigt de huid olie en resten te verwijderen. Ondertussen, het zuurgehalte bevat krachtige antioxidanten die vrije radicalen op de huid te voorkomen. Hoge niacine inhoud ster fruit helpt verminderen bloedvetten en suikers, wat kan leiden tot acne problemen.

Zink Remmers

Sinds belangrijkste acne helende kracht ster fruit is in het zinkgehalte, mensen met acne moet voorkomen dat de inname van voedingsmiddelen met zink-remmers. Deze bevatten stoffen die de grondige absorptie van zink te voorkomen door het lichaam en verminderen de voordelen. Acne patiënten moeten voedsel hoog in fytinezuur, zoals high-level korrels beperken tot twee porties per dag. Hetzelfde geldt voor voedingsmiddelen met een hoog in soja-eiwit.

Overwegingen

Het is belangrijk om te weten dat de ster fruit is het niet waarschijnlijk dat een remedie voor acne zijn op zichzelf. Het toevoegen van andere supplementen zoals zink monomethionine kan de waarschijnlijkheid dat de acne zal afnemen toenemen.

Eet geen ster fruit als u een nierziekte, zoals het gevaarlijke gevolgen kan hebben.