Het eten van minder Vs. Uitoefenen en eten hetzelfde bedrag voor Weight Loss

Het eten van minder Vs.  Uitoefenen en eten hetzelfde bedrag voor Weight Loss

Meer dan een derde van de volwassen bevolking in de Verenigde Staten is obesitas, de Centers for Disease Control and Prevention merkt. Obesitas wordt gerelateerd aan ernstige medische aandoeningen zoals hartziekten, beroerte, type 2 diabetes en kanker. Diëten en lichaamsbeweging zowel bieden de belofte van gewichtsverlies in verschillende mate. Maar de hamvraag is of de ene beter is dan de andere.

Weight Loss 101

Het verbranden van calorieën is de sleutel tot het verliezen van gewicht. Simpel gezegd, moet je meer calorieën verbranden dan je binnenkrijgt als je wilt om gewicht te verliezen. Als je 3.500 extra calorieën te verbranden, zul je £ 1 te verliezen. Hoewel verliezen van overtollig gewicht is doorgaans gunstig, raadpleeg dan uw arts alvorens een gewichtsverlies routine - vooral als u een gezondheid betreft - om potentiële risico's te vermijden.

Lichaamsbeweging alleen

Uitoefening verbrandt calorieën. Hoge intensiteit workouts uitgevoerd consequent resulteren in hoge calorieverbruik. Uitoefening door zelf kan gewichtsverlies uiteindelijk te produceren, maar zelfs de meest inspannende oefeningen alleen branden van een paar honderd calorieën. Na een harde training, kunt u vraatzuchtige voelt of als u verdient om jezelf te behandelen, en het duurt maar een maaltijd - soms een snack - om elke calorie je gewoon verbrand vervangen. Met een dieet, maar het lichaam de calorieën gemakkelijker verminderen.

Alleen op dieet

Dieet is de meest effectieve manier van het verminderen van calorieën en dus resulteert in een sneller gewichtsverlies dan lichaamsbeweging alleen, MayoClinic.com notities. Plus, een evenwichtige voeding verbetert de algehele gezondheid. Echter, slechts 5 procent van de lijners te houden van het gewicht af, volgens de American Council on Exercise. Ongeveer 33 procent van het gewichtsverlies wordt herwonnen binnen een jaar, en bijna alle van het gewicht van de dieter heeft binnen drie tot vijf jaar teruggekeerd.

Lichaamsbeweging en een dieet voor Weight Loss

De meest efficiënte manier om gewicht te verliezen en te onderhouden dat gewichtsverlies is een combinatie van dieet en lichaamsbeweging gebruiken. Op dieet vermindert het aantal calorieën ingenomen, en lichaamsbeweging verbrandt calorieën het lichaam niet nodig heeft. Deze synergie leidt tot een aanzienlijke vermindering van het gewicht en een toename van de algehele conditie.

De American Council on Exercise suggereert dat een vermindering van de maaltijd deel met 10 tot 15 procent is een goede start voor een dieet. Eet gezonde voeding en consequent zijn. Oefening minimaal 150 minuten per week; vinden een comfortabele oefening routine en vervolgens geleidelijk verhogen van de duur met 10 procent per week. Zo zal een 30 minuten durende run uitgegroeid tot een 33-minuten lopen van de volgende week. Raadpleeg altijd een arts voordat u begint of drastisch aan het veranderen van een oefening routine.