Het eten van de juiste voeding voor je bloedgroep

Het eten van de juiste voeding voor je bloedgroep

Het concept van het eten van recht voor je bloedgroep

Dr Peter J. D'Adamo was de eerste om de wereld te laten kennismaken met de Bloedgroep Dieet met zijn boek 'Eat Right 4 uw type. " Het boek was een hit, het opmaken van de voeding structuren voor mensen die wilden de manier waarop ze zich voelden door het eten van voedingsmiddelen die gecoördineerd met hun bloedgroepen verbeteren.

Resultaten van de Bloedgroep Eten Studie

In een studie uitgevoerd door D'Adamo, 6617 personen - 71 procent tot 78 procent van de studie - die het dieet geprobeerd voor hun respectieve bloedgroepen merkten een verbetering van hun algehele spijsvertering, energie en hoe ze behandeld stress. Er waren verbeteringen aan hun gezondheid, en veel gewicht verloren.

Analyse voor elk type als hieronder volgt. Voor complete voorbeelden van voedsel, klikt u op het dieet suggesties verwijzen in de middelen sectie van dit artikel.

Best Foods voor Type A

Mensen met type A bloed worden beschouwd agrariërs (diegenen die agrarische belangen) en vegetariërs. Type A's moeten hun voeding in de richting van groenten en plantaardige oliën richten. Vruchten zijn gunstig, ook, vooral ananas. Meeste vlees, zuivelproducten en tarwe worden vermeden. Als vlees wordt geconsumeerd, moet het biologisch, vrije uitloop en zelfs vrij wild zijn. Vis, zoals zalm en grouper, is een betere optie. Groenten gesuggereerd variëren van broccoli tot snijbiet en spinazie, en de tuin-volwassen zijn best. Sappen worden aanbevolen uit de lijst met toegestane groenten en fruit. Elke dag moet worden begonnen met een glas water met vers citroensap.

Type B Foods gesuggereerde

Type B bloed individuen zijn alleseters, die een balans van vlees en planten in hun voeding nodig. Eiwitrijke voedingsmiddelen, save kip, zijn een plus voor dit dieet. Oceaan vissen, biologisch gehouden pluimvee, eieren, biologisch gehouden rood vlees, wild en zuivel het beste werken voor Type B. Corn, moet linzen, pinda's en tarwe worden vermeden. Groenten uit alle greens, paprika's (alle soorten), zoete aardappelen, shiitakes en meer. Vruchten bevatten bananen, druiven, cranberries en pruimen. Sappen worden aanbevolen uit de lijst met toegestane groenten en fruit. Elke dag moet worden begonnen met een glas water met vers citroensap.

Voedingsmiddelen voor Type AB Blood

Type AB kan een verscheidenheid met mate te eten. Maar er zijn uitzonderingen. Rood vlees, zaden, bruine bonen en lima bonen niet goed werken. High-eiwit is uitstekend, vooral de oceaan vissen, kelp, soja en zuivel bronnen. Biologische, verse groenten in grote hoeveelheden en vruchten zijn ook belangrijk bij dit dieet. Alle groenten zijn toegestaan, behalve maïs, artisjokken, champignons, olijven, paprika, radijs en spruiten. Alle vruchten zijn prima, maar bananen, kokosnoten, guave, mango's en starfruit behoren tot een paar overtreders.

Type O Foods

Degenen met type O bloed worden beschouwd als vleeseters. Eiwitrijke voedingsmiddelen zijn het beste. Alle types van mager rood vlees worden aanbevolen. Diepzeevissen zijn belangrijk, ook. Organische verhoogd gevogelte en wild zijn ideaal. Granen, moet tarwe en maïs worden vermeden. Groenten, met name broccoli, boerenkool en spinazie, zijn de sleutel tot een optimale gezondheid. Voor fruit, pruimen, vijgen en pruimen zijn de beste opties.