Het effect van melatonine Liquid

Het effect van melatonine Liquid

Melatonine, ook bekend als 5-methoxy-N-acetyltryptamine, is een natuurlijk menselijk hormoon dat wordt geproduceerd door de pijnappelklier en vrijgegeven door de hersenen. De meest voorkomende doel is om aan te geven aan het lichaam wanneer het tijd is om te slapen en wakker te worden. Sommige aandoeningen kan verminderen of voorkomen het vrijkomen van melatonine: leeftijd, stress, neurologische aandoeningen zoals autisme en slaapstoornissen als gevolg van jetlag en verschuiving werken. Een oraal supplement van melatonine druppels kunnen helpen.

Identificatie

Melatonine vloeistof komt in twee vormen, natuurlijke en synthetische. De natuurlijke melatonine vloeistof komt uit de pijnappelklier van dieren, meestal rundvlees koeien, en hoewel het een natuurlijke vorm die goed werkt, het doet een risico vormen voor de mens, want er is geen garantie dat het vrij is van dierlijke virussen. Synthetische melatonine vloeistof produceert dezelfde resultaten, maar het is vrij van dierlijke contaminanten. De flessen, die worden geleverd met druppelaars voor eenvoudig gebruik, zijn duidelijk gemarkeerd synthetisch of natuurlijk.

Effectief als een slaapmiddel

Melatonine vloeistof is een effectieve natuurlijke slaapmiddel dat maakt een persoon suf en brengt zowel de geest en het lichaam in een vermoeide toestand dus slaap wordt makkelijker. Wanneer deze wordt toegediend voor het slapengaan, is een uitstekend wapen tegen slapeloosheid veroorzaakt door stress of in omstandigheden waarbij het lichaam voldoende melatonine slaap moedigen niet kan produceren.

Afhankelijkheid

Wanneer melatonine vloeistof wordt genomen als een aanvulling te vaak op de slaap te brengen, kan het veranderen van de natuurlijke slaappatroon, waardoor de gebruiker afhankelijk van het voor de slaap. Consultatie van een arts moet worden gegeven voordat iemand bepaalt het te gebruiken als een permanente slaapmiddel.

Andere bijwerkingen

Hoewel sommige mensen supplementen van melatonine vloeistof kan nemen zonder bijwerkingen helemaal niet, anderen kunnen een aantal bijwerkingen zoals hoofdpijn, depressie, stemmingswisselingen, jeuk, onregelmatige hartslag en duizeligheid. Als u deze of andere symptomen ervaart, neem dan contact op met uw arts meteen.