Het effect van hoog niveau Hemoglobine A1c Test Resultaat

Hemoglobine A1c is een bloedtest die het gemiddelde van uw bloedsuikers in de afgelopen drie maanden laat zien. Het zal laten zien hoe hoog je suikers hebben gelopen. Het is een goede indicator van de bloedsuiker controle en schaderisico.

High A1c

Een A1c dan 8 wordt beschouwd als hoog en toont suikers zijn verhoogd. Dit zet een persoon veel hoger risico voor nieren, ogen en zenuwbeschadiging.

Oorzaken van High A1c

Enkele oorzaken van deze hoge A1c eten het verkeerde voedsel dat suikers, stress, gebrek aan lichaamsbeweging en infecties te verheffen.

Cursus van Actie

Als de A1c is dan 8, dan actie moet worden genomen om schade aan vitale organen te voorkomen. Je zult moeten werken met uw arts om medicijnen, dieet te veranderen en uit te oefenen om het te krijgen verminderd.

De Test

Hemoglobine in rode bloedcellen en transporteert zuurstof van de longen naar het lichaam. Als suikers hoog, bouwt in het bloed en verbindt met hemoglobine die kunnen worden getest.

Contra-indicaties en fouten

Bepaalde bloedziekten zoals bloedarmoede kan deze test te veranderen en de resultaten verkeerd. Ook supplementen zoals vitamine C en E en een hoog cholesterolgehalte kan de resultaten veranderen.