Het effect van de oefening op de onderdrukking van de eetlust

Het effect van de oefening op de onderdrukking van de eetlust

Fad diëten, pillen, operaties en kruiden-supplementen zijn allemaal manieren waarop mensen proberen om hun razende eetlust te beheersen om gewicht te verliezen. Weinigen zouden die oefening zelf werkt als een eetlustremmer in veel gevallen nemen. Terwijl de oefening is altijd gezond, bepaalde vormen werken beter dan anderen op het verminderen van de eetlust.

Resistance Oefeningen

Fitness activiteiten zoals gewichtheffen en gymnastiek vet te verbranden, spieren opbouwen, botten te versterken en kan leiden tot een verminderde eetlust. Probeer tillen vrije gewichten of machines, zoals de "Bowflex" of andere weerstand apparatuur.

Keep It Hot

Cardio-oefeningen zoals joggen, hardlopen, elliptische training en spinning toename lichaamstemperatuur, die op zijn beurt verhoogt hoeveel calorieën je verbrandt.

Oefeningen die niet verhogen van de lichaamstemperatuur, zoals zwemmen of trainen in de kou (waarbij het lichaam moet werken om zijn regelmatige temperatuur te houden) nog steeds branden voldoende calorieën, maar laat je hongergevoel na de activiteit is voltooid.

Intensiteit

Trainingsintensiteit kunnen ook invloed hebben op de vraag of je zult het stimuleren of het verlagen van uw eetlust na het doen van de activiteit. Hogere intensiteit activiteiten hebben een betere eetlust-onderdrukkende effecten dan de lagere intensiteit Ones.

Endorfines

Een artikel in de 'Boston Globe' legt uit dat verminderde eetlust na het sporten wordt veroorzaakt door natuurlijk voorkomende stoffen in de hersenen genaamd endorfine. Naast het verminderen van de eetlust, kan endorfines pijngrens te verhogen en veroorzaken gevoelens van euforie tijdens en na het sporten.

Ghreline en Peptide YY

Ghreline en Peptide YY, twee hormonen die tijdens intensieve training worden uitgescheiden, ook helpen om de eetlust te verminderen. Aërobe oefening, zoals hardlopen op een loopband of elliptische oorzaak van het lichaam om de grootste hoeveelheden van zowel Ghreline en Peptide YY uitscheiden.