Het effect van Copper Peptide op vingernagels

Het effect van Copper Peptide op vingernagels

Koper peptide is een vrij nieuw product dat zijn debuut maakte in 1997 Het is een stof die helpt bij het genereren van de productie van elastine en collageen, en is ook een effectieve anti-oxidant. Het helpt niet alleen bij het verstevigen en verzachten van de huid, maar het helpt ook bij de groei en reparatie vingernagel.

Geschiedenis

De effectiviteit van koper peptide werd voor het eerst waargenomen wanneer de staat Washington had een bijzonder lange regenachtige spreuk, en de huid en de hoeven van de paarden werd vooral geïrriteerd. Copper peptiden werden toegepast, hetgeen de huid genezen. Er werd echter ook opgemerkt dat de paardenhoeven vooruitgang maakten naar genezing en scheuren werden sluiten.

Human Nail Improvement

Als de biochemie van een mens vingernagel is vergelijkbaar met een paard hoef, het duurde niet lang voordat peptiden werden getest op de menselijke teennagels en vingernagels. Er werd ontdekt dat koper peptide crèmes geholpen bij de genezing van menselijke nagels en bevorderd gezonde groei.

Hoe het werkt

Het geheim van de helende kracht van koper peptide is dat het de hoeveelheid collageen in vingernagels, waardoor de nagel en nagelbed kan herstellen.