Het effect van alcohol op cervicale spondylose

Het effect van alcohol op cervicale spondylose

Cervicale spondylose is een vorm van artritis die van invloed mannen en vrouwen boven de leeftijd van 40 jaar De vele bewegingen die slijten kraakbeen en bot in de hals en de wervelkolom door de jaren heen veroorzaken cervicale spondylose. Alcohol gebruik kan interfereren met de behandeling van deze ziekte.

Misvattingen

Overmatig drinken kan een negatieve invloed hebben op de cervicale spondylose. Alcohol gebruik kan je de illusie van het zijn pijnvrij na een aantal drankjes te geven, maar volgens de auteur Shiv Dua, zal de alcohol alleen maar verergeren de pijn en cervicale schade zodra het effect van dronkenschap is uitgewerkt.

Drug Interaction

De pijnstillers en spierverslappers u naar cervicale spondylose kan niet goed omgaan met alcohol te behandelen. De spierverslappende diazepam daadwerkelijk de effecten van alcohol versterken. Codeïne, vaak genomen door patiënten als een pijnstiller, ook mag niet worden ingenomen met alcohol.

Als Treatment

Het Karolinska Instituut in Stockholm rapporteerde in 2008 dat matige alcoholconsumptie kon artritis te voorkomen. Echter, het rapport ondervraagde alleen mensen met reumatoïde artritis, en de resultaten kunnen per definitie niet worden gegeneraliseerd naar cervicale spondylose.

Overwegingen

Overmatig drinken voor de operatie voor cervicale spondylose is ook gevaarlijk als alcohol voorkomt dat de verdoving niet goed werkt. Alcohol verdunt ook het bloed, wat tot overmatig bloeden kan leiden tijdens de operatie.

Waarschuwing

Het gebruik van alcohol dient te worden afgebouwd voorafgaand aan de operatie, volgens de Merck Manuals, omdat een plotselinge stop om een ​​oude gewoonte nadelige effecten op de manier waarop de anesthesie in uw lichaam kan hebben.