Het doel van Corn Silk

Het doel van Corn Silk

Husk een korenaar en je zal snaren van zijde vast te houden aan de kernels te vinden. Hoewel maïs zijde is een milde ergernis voor de liefhebbers van deze zomer behandelen, het speelt een zeer belangrijke rol in de levenscyclus van deze plant.

Significantie

Maïs, dat is niet meer in staat zich voort te planten in de natuur, behaalt reproductie op een ongebruikelijke manier. Het behoudt zowel de mannelijke als vrouwelijke eigenschappen noodzakelijk bevruchting bereiken.

Kwasten

Op de top van een volwassen graansteel zijn zijn flowerlikevorm kwasten, die mannelijke gameten bevatten. Op een bepaalde tijd van het jaar, worden de gameten uitgebracht als stuifmeel.

Functie

De vrouwelijke bloemen zijn gevonden in kaf het koren is. Silk strengen, die de stempels van de bloemen, uitsteken van de buitenzijde van de schil, waar ze wachten op bevruchting door pollen.

Functies

Eenmaal pollen in contact komt met de blootgestelde stempels, het ontkiemt en een stuifmeelbuis groeit door de zijde aan de eicel van de vrouwelijke bloem; waardoor bemesting en ervoor te zorgen dat kernels groeien.

Overwegingen

Hoewel maïs zijde wordt al lang gebruikt door mensen om een ​​verscheidenheid van kwalen te genezen, weinig wetenschappelijk bewijs beschikbaar is om een ​​back-up veel van deze gezondheidsclaims.