Het beste dieet voor acne gevoelige huid

Volgens ehealthmd.com, acne is een aandoening die voorkomt op de huid die wordt veroorzaakt door de overproductie van olie door de talgklieren (olie) klieren van de huid. Deze extra olie vast komt te zitten in de olie leidingen en dan puilt om puistjes te vormen. Vormen van acne eters, whiteheads en cysten, die meestal operatief verwijderd worden. Het gebied van het lichaam dat de meeste olie-klieren heeft, is het voorhoofd, waardoor het dus het meest gevoelig zijn voor acne. Gezonde voeding kan helpen die het meest getroffen zijn door acne.

Dieet

Hoewel het feit dat bepaalde diëten kan helpen bij de behandeling van acne is nooit wetenschappelijk bewezen, zijn er diëten die de algehele gezondheid van de huid te bevorderen. Het is altijd al gezegd dat voedingsmiddelen met een hoog suiker steun in de ontwikkeling van acne en huid problemen. Volgens skinclear.org, toen suiker in het bloed hoger worden, zijn acne-veroorzakende hormonen die vrijkomen. De meest efficiënte manier om zich te ontdoen van suiker die al in het lichaam uit te oefenen.

Voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vezels, zoals havermout, moet worden gegeten. Ze vertragen het proces absorberen suiker in het bloed.

Bezuinigen op vlees en zuivelproducten in het dieet, omdat ze weinig tot geen vezels bevatten en hebben een hoge glycemische index. Echter, beide soorten voedingsmiddelen zijn rijk aan eiwitten moeten daarom worden vervangen door iets anders. Geaccepteerde alternatieven voor vlees die rijk zijn aan suiker zijn volkoren brood en pasta, en vruchten.

Vetten moet worden beperkt als je last hebt van acne, omdat ze schadelijk zijn wanneer er te veel wordt verbruikt en omdat ze zijn te vinden in ongezonde, vette voedingsmiddelen. Het grootste deel van het vetgehalte in je eten moet komen van voedingsmiddelen zoals vis, avocado en walnoten. Het vet dat moet worden beperkt en zeer gecontroleerd wordt gevonden in de reguliere vlees, zoals rundvlees en kip, noten en snacks, zoals chips en snoep.

Wanneer moet u een arts raadplegen

Volgens mayoclinic.com, als de combinatie van een gezonde voeding en een voldoende hoeveelheid beweging niet verbetert uw acne symptomen, het opzetten van een afspraak met uw dermatoloog. Andere redenen voor het zoeken naar medische hulp zijn als je hardnekkige puistjes, als littekens beginnen te vormen van het hoge bedrag van acne op de huid, of als u in verlegenheid gebracht te worden om gezien te worden in het openbaar of door uw collega's.