Het beste dieet pillen die zijn FDA goedgekeurd

Tientallen dieet pillen op de markt beloven gewichtsverlies. Met zo veel pillen, is het moeilijk om te bepalen welk dieet pillen veilig zijn en bieden de beste resultaten. De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) geeft informatie over levensmiddelen, met inbegrip van bepaalde dieetpillen. FDA-goedkeuring biedt de consument een indicatie van de veiligheid en werkzaamheid van dieetpillen.

Rol van de FDA

Volgens de FDA, is het niet de fabrikanten eisen dat registreren of krijgt FDA-goedkeuring voor dieetpillen alvorens ze te verkopen aan het publiek. Eenmaal dieet pillen op de markt worden verkocht, de FDA controleert en voert actie tegen onveilige gewichtsverlies pillen. Dieet pillen die door de FDA zijn goedgekeurd hebben doorgaans gegaan door vele jaren van testen om hun veiligheid te bepalen. Sommige dieetpillen zijn goedgekeurd voor gebruik op lange termijn; anderen mogen alleen worden gebruikt op korte termijn.

Phentermine

Phentermine is een eetlustremmer dat vaak voorgeschreven voor kortdurend gebruik bij mensen met obesitas. Goedgekeurd door de FDA in 1959, phentermine is de meest populaire en meest voorgeschreven recept eetlustremmer, volgens de Health Reserve. Als je 12 of ouder bent, kunt u uw arts vragen om een ​​recept voor Phentermine. Verwacht om een ​​pil te nemen voor elke maaltijd. Als u een dosering vergeet, neem deze dan in zodra je je realiseert het.

Laat Phentermine niet als u een geschiedenis van drugsmisbruik, omdat dit dieet pil veroorzaakt vaak afhankelijkheid. Als u op zoek bent naar een dieet pil die het mogelijk maakt om gewicht te verliezen over een langere periode van tijd Phentermine is niet voor jou. Hoewel je resultaten kunnen meteen zien, de hoeveelheid gewicht dat je in staat bent om te verliezen op Phentermine zal afbouwen bent hoe langer je op deze medicatie. Houd in gedachten dat je ook kunt ervaren opnames wanneer u stopt met phentermine.

Dit dieet pil niet nemen als u een hartaandoening, glaucoom, of hoge bloeddruk. Als u momenteel neemt Phen-Fen of Redux, niet Phentermine nemen. Het nemen van deze pillen samen zullen jullie in gevaar brengen van een fatale longaandoening, volgens de Drug Information Online. Bijwerkingen van phentermine Door het verliezen van de adem, zwelling en pijn op de borst.

Xenical

Xenical, door de FDA als een recept dieet pil goedgekeurd in 1999, werkt door het blokkeren van ongeveer 30 procent van het vet dat je lichaam absorbeert. Xenical wordt meestal voorgeschreven aan mensen die lijden aan obesitas voor kortdurend gebruik. Als je 12 of ouder bent, kunt u een recept voor Xenical te krijgen. Neem Xenical tot drie keer per dag. Neem alleen Xenical wanneer je een maaltijd eet die vet bevat. Als uw maaltijd geen vet bevat, is het OK om een ​​dosis missen, volgens de Drug Information Online. Terwijl het nemen van Xenical, ook een multivitamine met mineralen eenmaal per dag. U kunt nemen neemt het in de ochtend of 's nachts als het maar niet binnen 2 uur na inname van Xenical is genomen.

Do Xenical niet gebruiken als u allergisch bent voor Orlistat (de generieke naam voor Xenical) zijn, hebben een geschiedenis van problemen met uw galblaas, of hebben problemen nature absorberende voedingsmiddelen en voedingsstoffen. Bijwerkingen van Xenical kan geelzucht, verhoogde stoelgang en zachte ontlasting. In 2007 Alli, een nonprescription versie van Xenical werd de eerste over-the-counter dieet pil door de FDA worden goedgekeurd.

Neem Alli plaats van Xenical als u op zoek bent naar een over-the-counter dieet pil. Verwachten dat de exacte voordelen en bijwerkingen van het nemen van Alli die je zou als het nemen van Xenical ervaren. Hetzelfde geldt ook voor dosering Alli. Neem alli niet tenzij je boven de leeftijd van 18. Als u niet bent, overleg dan met uw arts over Xenical plaats.

Meridia

Meridia is een eetlustremmer die dopamine, serotonine en noradrenaline verhoogt in de hersenen te helpen uw eetlust te verminderen. Artsen schrijven Meridia om mensen met overgewicht die een risico lopen op het ontwikkelen van hoge bloeddruk of een hoog cholesterol.

Meridia is een optie voor u als u op zoek bent naar een dieet pil die je een keer in de ochtend kan nemen met of zonder voedsel. Neem alleen Meridia als je 16 jaar of ouder. Hoewel Meridia is FDA-goedgekeurd in mei 2009 heeft de FDA waarschuwde tegen het nemen Meridia nadat het werd gekoppeld aan honderden bijwerkingen en meer dan 28 doden. Hoewel uw arts kan nog steeds voorschrijven Meridia voor u, het nemen van Xenical of Phentermine is een veiligere optie.

Laat Meridia niet in als je hoge bloeddruk, een eetstoornis, of problemen met uw hart. Bijwerkingen van Meridia kan omvatten snelle hartslag, droge mond, griepachtige symptomen, kortademigheid, en slapeloosheid.

Waarschuwing

Praat met uw arts om te zien welke dieetpil hij denkt dat het beste is voor jou. Alleen hij kan de veiligste, meest effectieve dieetpil op basis van uw specifieke behoeften aan te bevelen. Houd in gedachten dat al deze dieet pillen moeten worden genomen zoals voorgeschreven en gebruikt in combinatie met een aangepaste, caloriearm dieet en een vorm van lichaamsbeweging. Geef nooit dieetpillen aan kinderen jonger dan 12 jaar.