Het beste advies over het verliezen van gewicht voor oudere vrouwen

Gewichtsverlies kan moeilijk voor elke vrouw te zijn, maar het kan lijken voor vrouwen voorbij de leeftijd van 40 jaar vaak aangeduid als de "middelbare leeftijd spread," vooral moeilijk gewichtstoename is uitgegaan van door veel vrouwen om een ​​deel van het ouder worden en gaan door het lichaam zijn veranderingen zoals menopauze. Dit gewicht kan vaak worden verkregen rond de buik en dergelijke buikvet is bijzonder gevaarlijk, omdat het risico van hart- en vaatziekten, diabetes en kanker verhoogt. Hoewel het moeilijk is, het verliezen van gewicht in je jaren '40 en verder kan worden gedaan.

Oefeningen

Vrouwen meestal neiging minder actief na de menopauze dan ze waren voordat, die een oorzaak van gewichtstoename zijn. Het goede nieuws is dat zelfs een beetje oefening gaat een lange weg. Een studie gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association in 2007 suggereerde dat slechts 75 minuten lichaamsbeweging per week een impact hebben op de algemene gezondheid van post-menopauzale vrouwen kan hebben door het verminderen van de omtrek van hun taille.

Verhoogde intensiteit in workouts kan een positieve rol in het winnen van de slag om de Ardennen te hebben, vooral als het gaat om het houden van vet uit de buurt van de buik. Aerobic oefeningen zijn bijzonder nuttig bij het helpen buikvet trimmen. Een studie uitgevoerd aan het Fred Hutchinson Cancer Research Center in Seattle bleek dat overgewicht, post-menopauzale vrouwen in aërobe oefening groepen tussen 3,4 had verloren tot 6,9 procent van hun buikvet binnen een jaar van het programma.

Dieet

Vrouwen stofwisseling vertragen als ze ouder worden. Hun metabolisme tarieven vertragen ongeveer 10 procent voor elke tien jaar nadat ze bereikt de leeftijd van 40 jaar Dit betekent dat oudere vrouwen minder moeten consumeren voedsel, zelfs als hun doel is alleen maar om hun gewicht te behouden. Madelyn Fernstrom, Ph.D., directeur van de University of Pittsburgh Medical Center (UPMC) Weight Management Center en associate director van het UPMC Nutrition Center in Pittsburgh, zegt dat dit betekent dat het eten van 100 minder calorieën per dag voor vrouwen afgelopen 40 jaar alleen maar om hun gewicht te behouden.

Vanwege deze reden, vrouwen boven de leeftijd van 40 jaar moeten extra voorzichtig zijn om calorieën te tellen en eet verstandig maaltijden zijn. Een gebied dat op gemakkelijk terug kan worden gesneden is vet in de voeding; een goede richtlijn voor oudere vrouwen is om vet in de voeding moeten maken slechts 20 tot 35 procent van hun dagelijkse calorieën. In plaats van het vet in de voeding, moeten oudere vrouwen zich richten op meer groenten en fruit en het krijgen van vetten uit bronnen zoals noten en olijven.

Hormoon Replacement Therapy

Terwijl hormonale substitutietherapie (HST) is nuttig voor veel vrouwen na de menopauze, te gebruiken als een gewicht-verlies strategie wordt niet aanbevolen. Tests op zoek naar een verband tussen HRT en gewichtsverlies te tonen hebben beperkte resultaten gehad, en er zijn aanzienlijke gezondheidsrisico's verbonden aan HRT.