Het berekenen van Fat & Calorieën in Foods

Calorie control is een noodzakelijk onderdeel van het verliezen van gewicht. Dat is de consensus van voedingsdeskundigen, diëtisten en alle klinische gewichtsverlies studies. Als je calorieën tellen, word je je bewust van welke voedingsmiddelen zijn hoog of laag in calorieën en die je helpt om goede keuzes te maken over wat te eten te maken. Er zijn meer dan twee keer zoveel calorieën in een gram vet als er in een gram eiwit of koolhydraten, dus het is slim om zowel vet en calorieën te berekenen in uw dieet.

Het berekenen van calorieën

Zelfs als u niets doet, is je lichaam nog steeds consumeren calorieën om zijn werk te doen. De World Health Organization (WHO) raadt de consumptie van niet minder dan 1.200 calorieën per dag om deze reden. De meeste volwassenen verbranden meer dan 1.200 calorieën per dag. Maar zolang je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, zal je gewicht verliezen. Een pond van lichaamsvet bevat ongeveer 3500 calorieën. Zonder rekening uitoefening rekening, het verminderen van uw calorie-inname door 3500 calorieën zal resulteren in gewichtsverlies van £ 1.

Een gezond dieet combineert high-calorie, medium-calorie en low-calorie voedsel. Vetten zijn high-calorie voedsel. Mager vlees, pasta, rijst en vetarme zuivelproducten zijn medium-calorie voedsel. Groenten en fruit zijn laag-calorie voedsel. Voedingsmiddelen zoals suiker gevulde koolzuurhoudende frisdrank en snoepjes worden vaak lege-calorie voedsel, omdat ze hebben weinig voedingswaarde. Hoewel er geen voedingsmiddelen die negatieve calorieën hebben, is een negatieve calorie dieet gebaseerd op voedingsmiddelen die je stofwisseling, waardoor meer calorieën verbrandt te verhogen.

Gewichtsverlies studies tonen aan dat mensen die een voeding en lichaamsbeweging dagboek bij te houden gewicht te verliezen en te onderhouden dat gewichtsverlies beter dan mensen die niet weg hoeft te houden van wat ze eten. Het tellen van calorieën kan een waardevol instrument in combinatie met een dieet dagboek zijn.

Er zijn online bronnen voor het tellen van calorieën en naslagwerken te helpen. Etikettering van bepaalde levensmiddelen kunt u gemakkelijk vertellen over calorie-inhoud. Als u de woorden "Calorie Free", dat betekent dat er minder dan vijf calorieën per portie. "Low Calorie" betekent dat er niet meer dan 40 calorieën per portie. "Verminderde of minder calorieën" betekent dat het bevat niet meer dan 25 procent van de calorieën in de normale versie van dit voedingsmiddel.

Het berekenen van Fat

Het lichaam verwerkt vet anders dan de manier waarop het verwerkt eiwit en koolhydraten. Het duurt minder energie om gegeten vet zetten in lichaamsvet dan aan eiwitten en koolhydraten omzetten lichaamsvet. Niet alleen dat, maar koolhydraten en eiwitten bevatten 4 calorieën per gram gewicht, terwijl vet bevat 9 calorieën per gram. De meeste diëtisten raden vet bevatten 20 procent tot 30 procent van je totale voeding calorieën. Ze raden ook aan het vervangen van dierlijke vetten, met plantaardige vetten of oliën.

Om al deze redenen is het zinvol om bij te houden van het vet je eet houden. Het is belangrijk om verder te kijken dan het vetpercentage vermeld op de etiketten om te berekenen hoeveel vet je eet. Bijvoorbeeld volle melk is 3,5 procent vet, die niet klinken als een hoop. Maar elke beker melk bevat acht gram vet of 72 calorieën (8 gram x 9 calorieën per gram vet).

Let op: Low Fat Can Be High Calorie

Kijk uit voor laag-vet of vet-vrij voedsel. Terwijl ze weinig vet zou kunnen zijn, zijn ze vaak veel suiker. Dat betekent dat ze hoog in calorieën en arm aan voeding kan zijn.