Het aanpassen van een gepolariseerde Progressive Lens

Het is belangrijk om elke bril in de juiste afstelling te houden aan duidelijke visie en het frame het comfort te maximaliseren. Wanneer iemand draagt ​​een progressieve lens, de aanpassing en de pasvorm van de bril zijn cruciaal. Progressieve lenzen geschikt zijn volgens de metingen door een opticien. Deze metingen zijn nauwkeurig tot op de millimeter. Als een brilmontuur is ontregeld, zijn de voorgeschreven montage metingen veranderd. Dit resulteert vaak in wazig zien of dubbel zien. Een gepolariseerde progressieve lens wordt gebruikt voor een zonnebril, en dezelfde fijne regels aanpassing toe te passen, om een ​​duidelijke visie en een comfortabel kader te hebben. Wire frames hebben geen gespecialiseerde apparatuur nodig hebben voor de aanpassing, kunststof kozijnen doen.

Instructies

•  Voor draad frames, verwijdert bril van het onderwerp en houd de lenzen tot een lichtbron. Gebruik een uitwisbare marker te markeren waar de cirkel of ruitvorm is aan de binnen- en buitenzijde van elke lens. Een symbool bevindt zich net onder de stip. Onthoud dit symbool zoals het zal worden gebruikt om Progressief lens identificeren. Gebruik een progressieve lens identificator zoals die online door Empire Optical het ontwerp van de lens met de juiste een in de index. Ga naar de pagina met de juiste progressieve lens diagram zoals voorgeschreven door de progressieve lens identifier's index. Lijn de droge wissen marker stippen op de glazen lenzen met de cirkels op het diagram. Met de lens stevig vastgehouden over de lens diagram, zoek het plusteken in het midden van het diagram. Gebruik de droge wissen marker om een ​​punt te maken op de lens boven het midden van het plusteken. Het centrum stip geeft aan waar pupil van het onderwerp te midden van de lens.

•  Plaats het onderwerp in bureaustoel of eetkamerstoel. Richt haar om haar hoofd en de ogen recht vooruit als ze zou doen tijdens het rijden te positioneren. Leg de bril op het gezicht van het onderwerp.

•  Indien het centrum droog uitwisbare marker stippen zijn boven het midden van pupil van het onderwerp, verspreid het frame van de neus pads verder uit elkaar, totdat het droog uitwisbare marker puntjes worden gecentreerd over zijn leerlingen.

Als de puntjes te laag zijn, bewegen de neus pads dichter bij elkaar totdat de puntjes worden gecentreerd over zijn leerlingen.

•  Zorg ervoor dat beide lenzen zijn op een gelijke afstand van het gezicht van het onderwerp. Als ze verschillend zijn, gelden zachte druk waar de draad aan de lens of het oog draad voldoet aan de bar die de twee ogen draden samen. Dit staat bekend als de brug. Buig frame aan de kruising van de brug en het oog draad, zodat de oorstukken iets bewegen naar elkaar toe.

•  Onderzoek het kader links en rechts van het subject in profiel. De hoek die het oorstuk maakt bij de aanhechting aan het oog draad moet minder dan 90 graden. Zo niet, grijpen de lens en het oog draad in één hand. Gebruik de andere hand om zachte neerwaartse druk uit te oefenen op het oorstuk. Zorgen dat beide zijden van het frame aangepast om dezelfde hoek.