Het aanpassen van de Fisher CPAP Machine

Het aanpassen van de Fisher CPAP Machine

De Fisher CPAP machine wordt gebruikt om obstructie te voorkomen, terwijl de patiënt slaapt. Dit wordt bereikt door het forceren van lucht in de longen van de ontluchting door middel van continue positieve luchtwegdruk. Terwijl nodig om comfortabel en ononderbroken slaap te vergemakkelijken, geforceerde lucht heeft ook zijn nadelen voor CPAP gebruikers. Deze nadelen omvatten sinus irritatie, chronische droge neus en nasale congestie. Om deze effecten tegen te gaan en patiënten te stimuleren om de arts aanbevelingen op te volgen, heeft Fisher & Paykel Healthcare CPAP machines die zijn voorzien van ingebouwde luchtbevochtigers voor een meer rustgevende ervaring ontwikkeld.

Instructies

•  Verhoog uw Fisher CPAP's ThermoSmart Vochtigheid instelling als de geforceerde lucht voelt te droog of te koud. U kunt de instelling met stappen van 0,5 van een tot vier passen. Pas de instelling aan door te drukken op de pijl omhoog of omlaag te drukken. De verwarmingsplaat zal warmer worden, waardoor de lucht te verwarmen. Verlaag de ThermoSmart Vochtigheid instelling als de geforceerde lucht voelt te warm of wordt afscheidende te veel vocht. Door de vochtigheid thermostaat koelt de verwarmingsplaat en het waterniveau in de geforceerde lucht verminderen.

•  Verhoog uw Fisher CPAP's ThermoSmart Klimaat instelling als de geforceerde lucht is ook cool. Dit is een optie voor de perfecte temperatuur instelling wanneer gebruikt in combinatie met de standaard ThermoSmart Vochtigheid instelling. De instelling ThermoSmart Klimaat is instelbaar in stappen van een tot drie. Verminder de ThermoSmart Klimaat instelling als de geforceerde lucht voelt te warm of is het uitzenden van te veel vocht voor een goede ademhaling. Pas de instelling aan door te drukken op de pijl omhoog of omlaag te drukken.

•  Druk op de ramp-knop op uw Fisher CPAP-apparaat, om de druk van de lucht te verminderen wordt door gedwongen. Dit kan nodig zijn slapen vergemakkelijken. Na 20 minuten zal de machine opnieuw in te stellen voor de volledige voorgeschreven druk. U wordt verwacht om in slaap binnen 20 minuten van het verminderen van de luchtdruk vallen.

•  Druk op de omhoog en omlaag knoppen op uw Fisher CPAP machine te verhogen of hoogte niveaus van de machine te verlagen. De instelling hoogte moeten nauwkeurig per locatie zijn opdat een voldoende luchtdruk te handhaven.

Hints

  • Houd de verwarmde luchtslang op de top van uw beddengoed om een ​​optimale luchtvochtigheid prestaties te verkrijgen. Met gedestilleerd water in uw waterreservoir zal de levensduur van uw Fisher CPAP machine te maximaliseren. Als u uw Fisher CPAP masker te gebruiken om zuurstof toe te dienen, zorg ervoor dat de CPAP is uitgeschakeld voordat u de zuurstof op. Wanneer u klaar bent met de overtollige zuurstofopname, zet de zuurstof bron uit voordat u de Fisher CPAP af. Hiermee wordt voorkomen dat zuurstof zich ophoopt in de CPAP-apparaat.
  • Als het water wanden beginnen te kraken of troebel wordt, moet het waterreservoir worden vervangen. Als het waterreservoir begint pit, is ook een indicatie van de noodzaak van een kamer veranderen.