Herstel en reparatie van een gescheurde Hamstring

Een hamstring breuk is een pijnlijke blessure meestal optreedt als gevolg van een hamstring krimp, terwijl de knie volledig is uitgeschoven, een bereik van de beweging dat zelden gebeurt in de dagelijkse activiteiten. De scheur kan variëren van mild tot grote afhankelijk van hoe vreemd de activiteit was die het veroorzaakt.

Niet-chirurgische

Het is belangrijk om elke verdachte hamstringblessure door een arts te laten controleren. Je arts zal de groep het letsel in een van drie categorieën: eerstegraads voor een lichte blessure, rang twee voor matige en leerjaar drie voor ernstige. Rust, ijs, compressie en elevatie: Als uw letsel is eerstegraads kunt u de schade thuis met behulp van de RICE techniek behandelen.

Rust is de eerste stap naar herstel. Licht letsel of lichte tranen kan een week rust te nemen, maar meer ernstige verwondingen zal nemen. Het is belangrijk om de schade aan een zwelling controleren ijs. Ijs moet op de hamstring van 20 tot 30 minuten op zijn minst vier keer per dag worden gehouden. Compressie wordt gebruikt om het bloeden die intern kunnen optreden en de hoogte helpt de zwelling te verminderen stoppen.

Chirurgie

Als de blessure ernstig is, kan uw arts een operatie aanraden. Dit is een zeldzame tactiek maar wordt voorgesteld als de schade vereist. Er zijn twee varianten van de operatie: avulsion reparatie en spierherstel.

Avulsion reparatie is een chirurgische procedure waarbij de pees in elkaar genaaid terug. Een incisie gemaakt over het gebied waar de pees meestal zit. Tang worden gebruikt om de gescheurde pees te pakken en trek het terug op zijn plaats. De chirurg zal dan snijd elke littekenweefsel dat is begonnen met het vormen van het hotel. De pees wordt dan weer vastgemaakt. Muscle reparatie gebruikt dezelfde methode, maar in plaats van de pees gerepareerd, gescheurde spieren weer aan elkaar genaaid.

Rehab

Een periode van revalidatie volgt de operatie. Gedurende deze periode zal de patiënt zich aan het RICE werkwijze ten minste de eerste week. Echo's kunnen worden uitgevoerd op de gewonde gebied te helpen de doorbloeding te verbeteren. Zodra de hamstring begint goed te genezen oefenen wordt verwacht voor de patiënt om een ​​goede mobiliteit en het bereik van de beweging te herwinnen. Zwemmen en tijd op een stationaire fiets te houden van de impact laag terwijl de hamstring geneest. Wandelen en joggen zullen volgen zodra de genezing is gevorderd. Stretching zal moeten worden gewerkt aan de hamstring te houden van steeds stijf.