Herpes Koortslip Cure

Cold zweren, dat op het gezicht rondom de lippen en mond verschijnen veroorzaakt door herpes simplex type I. Type I Herpes is een gemeenschappelijk virus dat de meeste mensen besmet met tenminste eenmaal. In feite, in sommige ontwikkelingslanden, 100 procent van de kinderen lijdt aan type I herpes door hun vijfde verjaardag. Type Herpes Ik kan in het lichaam slapend blijven gedurende vele jaren zonder dat koortslip. De koortsblaasjes verschijnen wanneer het virus wordt geactiveerd. Het virus groeit in het zenuwstelsel, strekt zich de zenuwen en veroorzaakt koortsuitslag (koortsblaren of, zoals ze soms genoemd) plaatsvinden. Naar aanleiding van de koortslip aanval, het virus wordt meestal sluimerend weer tot de volgende uitbarsting.

Behandeling

Er is geen remedie voor herpes simplex type I. Er zijn echter, behandelingen en behandelingen voor de koortslip zelf. De meeste milde koortsblaasjes worden niet behandeld en in plaats daarvan gewoon hun cursus, die duurt meestal tussen de zeven en 10 dagen uit te voeren. Er zijn een aantal anti-virale medicijnen en huismiddeltjes die helpen koortsblaasjes verdwijnen sneller, maar moet meestal bij de eerste tekenen van een uitbraak worden toegepast. Omdat de medicijnen niet genezen van de onderliggende soort herpes Ik kan extra uitbraken voordoen.

Antivirale geneesmiddelen

Antivirale middelen zijn ontworpen om het actieve herpesvirus stoppen vermenigvuldigen en waardoor extra koortslip eenmaal geactiveerd wordt. Deze medicijnen kunnen effectief zijn bij het verkorten van een uitbraak, indien goed gebruikt, maar niet uitbraken stoppen of genezen van het virus. Acyclovir is de meest populaire anti-koortslip medicatie. Het is verkrijgbaar in de vorm van pillen en crème vorm of kan worden gegeven via een infuus. Andere soorten crèmes over de toonbank en bevatten benzoylperoxide, waardoor een blaar verdwijnen sneller wanneer het rechtstreeks op de blister.

Home Remedies

Sommige huismiddeltjes kan ook helpen koortsblaasjes verdwijnen sneller. Sap van aloë planten kan de angel van een koortslip te stoppen, helpen voorkomen dat de blaren van een koortslip en stoppen met koortsblaasjes verspreiding, indien toegepast bij de zere verschijnt. Het houden van een theezakje op de zere kan ook helpen voorkomen dat het zich verspreidt. Wrijven ijs op de zere binnen 24 uur na zijn eerste verschijning kan ook helpen verlichten van de pijn geassocieerd met een koortslip en verkort de duur van de uitbraak.

Het gebruik van een probiotisch supplement genaamd acidophilus kan ook helpen uitbraken voorkomen of verkorten tijdens uitbraken.

Vitamine Supplementen

Een vitamine onbalans of tekort in het lichaam kan verantwoordelijk zijn voor uitbraken van herpes Type I. vitamine supplementen, waaronder C, E en zink, kan helpen neutrale pH niveaus in het lichaam te handhaven, voorkomen acid excessen die soort herpes I. activeren

Vermijd het activeren van de Virus

Aangezien zelfs de meest effectieve koortslip behandelingen niet genezen van de onderliggende herpes, evenmin koortslip direct verdwijnen, de beste methode om herpes te voorkomen activeren van het virus. Omdat verkoudheid en griep veroorzaken het virus actief door verzwakking van het immuunsysteem worden, moet u uw handen regelmatig te wassen om te voorkomen dat het krijgen van een verkoudheid of griep. Je moet ook gebruik maken van zonnebrandcrème en lippenbalsem, omdat blootstelling aan de zon kan het virus te activeren.