Herpes Behandeling tijdens de zwangerschap

Herpes Behandeling tijdens de zwangerschap

Herpes simplex virus 2, ook wel bekend als genitale herpes, is een virus doorgegeven van persoon tot persoon door seksuele contact.Though het is zeldzaam (slechts ongeveer 1.500 geboorten per jaar), kan een moeder genitale herpes doorgeven aan haar kind tijdens de geboorte. Het is essentieel dat een zwangere zelf te beschermen tijdens de zwangerschap van de virus, en als ze het herpes simplex virus 2, dat ze behandeld worden tijdens zwangerschap dus de ziekte niet wordt doorgegeven aan haar kind gekrompen.

Symtoms

Symptomen van herpes simplex virus 2 omvatten:
Kleine rode blaren of open zweren op de geslachtsdelen of in de vagina of de binnenkant van de dijen, die pijnlijk of niet kunnen zijn
Jeukende, brandende, pijnlijk, tintelend gevoel in de genitale regio
Vaginale afscheiding
Koorts
Spierpijn
Hoofdpijn
Pijn bij het plassen
Gezwollen lymfeklieren in de liesstreek

Als een vrouw of haar partner, heeft een van deze symptomen tijdens de zwangerschap is het essentieel dat een arts te raadplegen.

Toezending aan baby

Het herpes virus wordt hoofdzakelijk tijdens een vaginale geboorte aan de pasgeborene overgedragen wanneer de moeder is met een uitbraak, of in het ontwikkelen één. Het herpes virus wordt doorgegeven van de zweren rond de vagina van de moeder en de dijen om de baby's huid, zeer gevoelige gebieden zoals de ogen, neus en mond.

In 33 procent van de gevallen waar de baby contracten het virus, kan het kind zweren die kunnen worden behandeld met een antiviraal ontwikkelen. Ongeveer 90 procent van de tijd, zal de baby fijne developmentally zijn, maar kan nog steeds herpes uitbraken. In 33 procent van de gevallen, zal de baby's van het centrale zenuwstelsel en de ontwikkeling worden beïnvloed. Vaak vormen deze dodelijk - In een andere 33 procent van de gevallen, zal de baby verspreid herpes, die van invloed zijn organen zoals de lever en de longen ontwikkelen.

Preventie en behandeling

Als een vrouw heeft herpes en zwanger is, zal een arts vaak voorschrijven een antiviraal bij 36 weken om een ​​uitbraak tijdens de geboorte te voorkomen. Als een vrouw met een uitbraak tijdens de geboorte, zal ze de meeste kans hebben een C-sectie. Als een vrouw ontwikkelt herpes tijdens de zwangerschap, vooral tijdens het laatste trimester, zal haar arts meestal het uitvoeren van een keizersnede. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk dat een vrouw krijgt voldoende rust, stress te vermijden en zorgen voor haar gezondheid.
Als partner een vrouw herpes en ze niet gekrompen is, is het essentieel dat het paar onthouden van huid-tot-huid contact tijdens een uitbraak en een condoom tijdens al seksueel contact gedurende de zwangerschap. De arts kan een antiviraal voorschrijven voor de partner om te helpen voorkomen dat de vrouw tegen het oplopen van het virus.
Het is zeer belangrijk om te voorkomen herpes tijdens het derde trimester, omdat dit zo dicht bij de afleverdatum. Gedurende deze tijd, is het verstandig om alle seksueel contact met een besmette partner te vermijden.