Herbalife Weight Loss

Herbalife Weight Loss is een maaltijdvervanger programma. Je vervang twee maaltijden per dag met hun Herbalife drankjes en tabletten. U kunt een maaltijd per dag van vast voedsel eten. Met typische resultaten, mensen verliezen 2-7 pond per week. Herbalife Weight Loss werkt, maar helpt niet je gezonde gewoonten die nodig is om het gewicht af te houden ontwikkelen. Zodra u uw gewichtsverlies doelen hebben bereikt, over te schakelen naar een onderhoudsprogramma om u te helpen gezond voor je leven.

Geschiedenis van Herbalife Weight Loss

Volgens de officiële website, is Herbalife Weight Loss opgericht door Mark Hughes in 1980 en bestaat al meer dan 25 jaar. Doelen van de oprichter van dit bedrijf omvatten het helpen van mensen rijker leven door middel van goede zaken en een goede gezondheid. Gevestigd in Los Angeles, zijn Herbalife Weight Loss producten die gebruikt worden in 70 landen en er zijn bijna 2 miljoen onafhankelijke distributeurs.

Herbalife Weight Loss, de Core Producten

Wanneer u op de Herbalife Weight Loss programma, moet u drie kernproducten: Voedingsshake, Formule 2 Multivitamine Complex en Cell Activator. De Voedingsshake is een poeder dat wordt geleverd in een verscheidenheid van smaken, waaronder nederlands chocolade, kosher (vanille) en wilde bessen. Je hebt twee shakes per dag. Volgens de officiële website van Herbalife, elke portie heeft negen gram eiwit en tot 19 essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De Formule 2 Multivitamine Complex wordt geleverd in een fles van 90 tabletten en in originele en koosjer. Instructies op het etiket zijn om een ​​tablet drie keer per dag bij de maaltijd. De derde en laatste product, Cell Activator, wordt geleverd in een fles van 120 capsules in de originele en koosjer. U wordt gevraagd te nemen tussen de één en drie capsules per dag met shakes of maaltijden.

Herbalife Weight Loss: Eiwit Snacks

Het is belangrijk om voldoende eiwitten te eten bij het dieet om vet te verliezen, geen spieren. Het is ook leuk om een ​​kant-en-klare snack. Dan, wanneer je honger hebt, je niet belanden in een fast food restaurant of donut shop. Herbalife maakt zich schuldig-vrij eiwit snacks. Er zijn vier Herbalife snacks om uit te kiezen: Protein Bar Deluxe, Proteïnerepen, Geroosterde Soy Nuts met Cardia® Zout en Soep Mix.