Herbal Voedsel Remedies voor ADHD

Herbal Voedsel Remedies voor ADHD

ADHD of Attention Deficit Hyperactivity Disorder is in basisbegrippen een voorwaarde wanneer de hersenen overmatig gestimuleerd wordt tot het punt dat het individu niet kan focussen op een gebied. Deze aandoening wordt meestal duidelijk wanneer de persoon nodig is om zich te concentreren voor een periode van tijd, zoals op school. De traditionele geneeskunde is een eenvoudige oplossing geven de individuele kalmerende of hersenstimulatie medicijnen afhankelijk van de diagnose. Als dit de omvang van de aandoening, is geen verdere bespreking zou volgen. Echter, het lijkt erop dat er veel mensen, vooral kinderen, die hebben dezelfde symptomen, maar alleen als een gevolg van het eten van te veel stimuleren van voedingsmiddelen en dranken. Elke kruidengeneesmiddelen voor aandoeningen dient met uw arts besproken te worden als ze kunnen helpen een acceptabele behandeling te vinden. Hier zijn een paar suggesties voor zeer eenvoudige manieren om te helpen iedereen die het bereiken van een rustig karakter met een alert en gefocust hersenen.

Overwegingen

Voordat u proberen met behulp van medicijnen voor iedereen te kalmeren, of om ze in een stabiele mentale toestand te houden, zou het logisch zijn om te doen om elke inname van voedingsmiddelen of dranken die om te zetten in snelle energie in het lichaam en vervolgens een snelle daling van de energie te elimineren . Alles gemaakt met eenvoudige suikers zoals glucose, fructose, sucrose of geraffineerde korrels zal vertalen in het lichaam snelle energie. Cafeïne is een andere bekende stimulerende gevonden in frisdranken, chocolade en koffie. Neem de tijd om de soorten voedingsmiddelen en dranken die zouden kunnen toevoegen om het probleem weg. Als u niet zeker weet wat een probleem zou kunnen worden veroorzaakt, kiest u de hele voedsel dat niet zijn verwerkt en voor extreme gevallen, voedsel dat niet zoet smaken.

Geschiedenis

Deze aandoening werd voor het eerst het label in de vroege jaren 1900 door een veel sterkere titel van morbide defect van morele controle. De harde titel betekende dat de artsen het niet dragen om gewoon een slechte opvoeding en een slechte voeding --- er waren echte gevallen van storing hersenen. De aandoening was vaker in de jaren 1960 als hyperactiviteit bij kinderen en de term die gewoonlijk gebruikt werd Attention Deficit Disorder met of zonder hyperactiviteit. Door de late jaren 1990, was het een van de meest gediagnosticeerde kwalen bij kinderen onder de leeftijd van 17, vooral mannen.

Voordelen

Het gebruik van kruiden als voedsel remedie voor ADHD is een route die veel ouders nemen hun kinderen afhankelijk zijn van medicijnen die kunnen eindigen met bijwerkingen later in het leven te houden. Enkele van de meest voorkomende kruiden ginkgo, braambes en framboos bladeren, Hawthorne, rozemarijn en natuurlijk visolie. Vele andere voedingsmiddelen die een hoge mate van anti-oxidanten bevatten, zullen ook bijdragen aan een betere gezondheid en mentale bewustzijn. Wetenschappelijke studies nog niet sluitend over het gebruik van kruiden, maar veel onderzoek wordt uitgevoerd met behulp van eiwitten in de voeding van een persoon ADHD.

Potentiële

Het verminderen van de symptomen van ADHD simpelweg door het manipuleren dieet van een persoon, hun mate van activiteit en toevoeging kruidengeneesmiddelen is de geprefereerde methode om de overdiagnosis van ADHD. Anderzijds, als deze eenvoudige maatregelen worden genomen, zal de arts een gezondere persoon met de verzorging en behandeling van de hersenen aandoening.

Theorieën / Speculatie

De oefening is een ander gebied dat veel aandacht heeft gekregen in dezelfde kringen van mensen die kruidengeneesmiddelen voorkeur voor ADHD. Aangezien oefening gebruikt afgifte dopamine en norepinefrine, het een chemische verandering in de hersenen die lijkt de symptomen van de aandoening te helpen. Nogmaals, dit is een zeer eenvoudige behandeling die waarschijnlijk elke arts zal het erover eens dat het alleen kan helpen bij iemand met ADHD. Omdat het buiten in de zon en het verhogen van het zuurstofgehalte in het bloed draagt ​​ook bij aan een gevoel van gezondheid voor ADHD-patiënten.