Herbal Tinea Behandeling

Herbal Tinea Behandeling

Tinea is een naam voor de schimmels die voetschimmel veroorzaakt. Tinea beïnvloedt niet alleen de voeten, maar elke huidweefsel waaronder haar en nagels. Schimmel gedijt in warme, vochtige omgevingen, en nadat de infectie begint tinea kan moeilijk te behandelen zijn.

Symptomen

Voorkomende symptomen zijn branden, jeuk, gebarsten huid, patches van droge huid en geel-bruine nagels of teennagels.

Kruidengeneeskunde

Er is een grote verscheidenheid van kruiden die effectief doden schimmels, zoals tinea en beschermen tegen secundaire bacteriële infecties. Kruiden moeten uitwendig worden aangebracht op het getroffen gebied, alsmede inwendig als thee, capsule, tablet of tinctuur voor een systeembrede voordeel.

Interne Kruiden

Het nemen van kruiden intern zal helpen om het immuunsysteem te versterken tegen tinea. Echinacea angustifolia wortel, Withania somnifera wortel en Astragalus membranaceus wortel zijn allemaal effectief in het verhogen van de weerstand tegen infecties. Ieder zijn gemakkelijk verkrijgbaar in reformwinkels als capsules, poeders en vloeibare extracten.

Externe kruiden

Bij de behandeling van tinea, is het belangrijk om externe applicaties kruiden ook gebruiken. Australische tea tree olie is een krachtige anti-schimmel middel, en kan doden tinea. Voeg 10 druppels tea tree olie op een 50g fles Calendula crème gekocht van een health food store, als dit weefsel genezing zal toenemen.

Waarschuwing

Neem contact op met uw zorgverlener voordat u een combinatie van kruiden-behandelingen met voorgeschreven medicijnen.