Herbal therapieën voor Cerebral Palsy

Herbal therapieën voor Cerebral Palsy

Er is zeer weinig informatie beschikbaar over de behandeling van cerebrale parese met kruiden en homeopathische middelen. De meeste behandelingen van dit als-nog-ongeneeslijke ziekte draaien om fysiologische behandelingen en een langdurige intense gedrags werk. Hoewel er weinig bewezen, er zijn een aantal Oost-aanspraken van ayurveda en homeopathie gerelateerde behandelingen die kunnen bijdragen aan een gezondere hersenverlamming lijdt.

Wat is Cerebral Palsy?

Cerebrale parese (CP) is een term die een groep van niet-besmettelijke, motorische en niet-progressieve aandoeningen die een lichamelijke handicap kunnen veroorzaken tijdens de ontwikkeling van de mens omvat. De optreedt terwijl verbindingen tussen de cortex en andere delen van de hersenen en vaak plaatsvindt in zwangerschap of bevalling. De aandoeningen kunnen leiden tot stoornissen van perceptie, cognitie, gevoel en gedrag die komen als gevolg van epilepsie en secundaire musculoskeletale problemen. Er is geen bekende genezing voor de conditie en medische behandelingen behandelen en voorkomen van de complicaties die voortvloeien uit het hebben CP (zie referentie 3).

Mysterieuze Claims

Er wordt beweerd dat bepaalde behandelingen ontwikkeld in India kunnen bijdragen tot veel complicaties CP verlichten. Een Bengaalse farmacoloog gebaseerd in de VS spreekt van een geval waarbij zijn 7-jarige dochter ontmoette opmerkelijke verbetering na het nemen van een combinatie van kruiden uit een man genaamd Pancham Kumar Das in Jharkhand. De farmacoloog had al de traditionele therapieën zonder effect geprobeerd. Das heeft bekendgemaakt dat drie van de gebruikte kruiden zijn Tulsi, knoflook en goudsbloem, maar hij heeft de andere drie Himalaya kruiden een gehouden "bedrijfsgeheim." Het mengsel wordt gebruikt als druppels voor oraal gebruik, en hij stelt te hebben bijgedragen 80 procent van de 200 patiënten tot 60 procent te verbeteren tot 80 procent (zie referentie 2). Er zijn geen wetenschappelijke studies om een ​​back-up van alle van deze gegevens. Ook is er geen gegevens naar de beweringen van Dr AA Mundewadi, de Chief Ayurvedische arts in een kliniek op Thane, Maharashtra, India ondersteunen. Hij stelt voor een groep van kruidengeneesmiddelen genoemd Medhya waarvan wordt beweerd dat de behandeling en mogelijk reverse beschadigde hersencellen. De geneeskrachtige kruiden bevatten Brahmi (Bacopa monnieri), Mandukparni (Centella asiatica), Shankhpushpi (Convolvulus pluricaulis), en meerdere andere Indiase kruiden. Hij citeert Majja dhatu (of weefsel) en zenuw-geleiding geneesmiddelen zoals Guduchi en Kaishor-Guggulu ook. Ten slotte beveelt hij massage met oliën zoals Maha Narayan-olie en medicinale klysma's zoals Basti (zie referentie 3). Een andere mysterieuze vorm van kruiden-behandeling staat bekend als Gunvant-Therapie (G-Therapie), ontwikkeld door Dr Gunvant Oswal van Pune, India. Dr Oswal heeft behandeld meer dan 10.000 patiënten met aandoeningen variërend van hersenverlamming naar Down symdrome. Hij heeft positieve zenuw, neutrotransmitter en synaptische verbetering gevonden in zijn patiënten, en hij doet verder klinisch onderzoek om erachter te komen hoe zijn behandeling werkt. Hij geeft geen informatie over wat zijn kruiden-behandeling bestaat uit het op zijn website bekend te maken (zie bron 2).

Wie te vertrouwen

De drie methoden besproken in de vorige paragraaf worden ondersteund door weinig wetenschappelijk bewijs. Er zijn zeer weinig studies over andere behandelingen zijn ook, zoals het gebruik van zinksulfaat (zie referentie 1) en de homeopathische Calc Phos (zie bron 1). Omdat er zo weinig studies over kruiden en homeopathische middelen zijn geweest, is het sterk aanbevolen dat u een arts te raadplegen en nemen alle wilde beweringen van cerebral palsy-healing met een korreltje zout. Er is geen bekende behandeling en er geen bewezen kruiden therapie.