Herbal Remedies voor Vermoeidheid

Herbal Remedies voor Vermoeidheid

Chronische vermoeidheid moet worden beoordeeld door een arts. Het kan een symptoom van een ernstige ziekte. Toch kunnen bepaalde kruiden helpen. Terwijl meestal gunstig enkele van de degenen hieronder vermelde specifieke voorzorgsmaatregelen. Astralagus mag niet worden gebruikt tijdens een acute infectie of tijdens het gebruik van bloedverdunners. Ginseng kan interageren met bloedverdunners en mag niet worden ingenomen als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Indigo wortel moet niet worden opgevat als een lever- of nierziekte aanwezig is.

Astralagus

Astralagus is een lid van de peulvruchten familie. Het kruid werkt om een ​​immuunsysteem die kunnen worden verzwakt door langdurige vermoeidheid versterken.

Olive Leaf Extract

Olijf bladeren bevatten een krachtige antioxidant. Het extract is befaamd om het immuunsysteem te versterken. Het wordt aanbevolen voor het chronisch vermoeidheidssyndroom door Dr James R. Privitera, MD (Zie aanvullende bronnen).

Siberische Ginseng

Ginseng is een adaptogeen, werkt als een stimulans om het lichaam terug te keren naar een optimale conditie beter in staat om stressvolle omstandigheden tolereren. Deze spanning verergert vaak vermoeidheid.

Wild Indigo Root

Deze plant is een jaarlijks groeiende in Noord-Amerika. Indianen gebruikten het voor vele aandoeningen. Herbal artsen raden het in gevallen van chronische vermoeidheid syndroom.

Waarschuwing

De informatie in dit artikel is niet bedoeld om te behandelen, diagnosticeren, adviseren of genezen van een ziekte. Bepaalde kruiden en holistische remedies kunnen niet worden geadviseerd bij zwangerschap of borstvoeding en dient door een arts vóór het gebruik worden goedgekeurd.