Herbal Remedies voor terugtrekkend tandvlees

U moet de diagnose van een tandarts te krijgen voor de oorzaak van terugtrekkend tandvlees. Echter, invasieve en dure tandheelkundige werk is niet altijd nodig om deze te verhelpen. Verschillende kruidengeneesmiddelen voor terugtrekkend tandvlees kan niet alleen tandvleesontsteking stoppen in zijn tracks, maar ook kan versterken en het tandvlees te beschermen bij voortgezet gebruik.

Gevaren van terugtrekkend tandvlees

Aanvankelijk zou terugtrekkend tandvlees niet als een groot probleem. Echter, wanneer je tandvlees beginnen weg te trekken van je tanden, is het vaak het teken van een uitgebreide bacteriële infectie die is al enige tijd. Bloeden, ontstoken of gevoelig tandvlees en chronische slechte adem zijn de eerste tekenen van tandvleesaandoeningen die vaak onopgemerkt blijven. Echter, de meeste mensen niet het probleem aan te pakken, totdat hun tandvlees beginnen weg te ebben. Tegen die tijd heeft de bacteriële infectie begonnen met bot en tandvlees aantasten. En indien onbehandeld, verlies van tanden is bijna zeker plaatsvinden. In feite, tandvleesontsteking is de belangrijkste oorzaak van volwassen tandverlies in de Verenigde Staten.

Het belang van een diagnose

Herbal remedies bieden een effectieve, goedkope thuisbehandeling voor terugtrekkend tandvlees. Echter, voordat u begint behandeling voor terugtrekkend tandvlees, is het belangrijk te bezoeken tandarts de oorzaak vast. Gum ziekte heeft vele oorzaken, waaronder overtollige plaque, slechte voeding, roken, te hard poetsen, genetica, ziekte of gingivitis. En als de oorzaak van uw tandvleesaandoeningen is niet correct geïdentificeerd, is het probleem waarschijnlijk zal worden hervat. Bovendien die met geavanceerde tandvleesaandoeningen of pyorrhea, misschien bot en tandvlees verlies dat zo uitgebreid dat zij kan worden opgeheven door chirurgie.

Herbal Remedies voor terugtrekkend tandvlees

Vele kruiden kunnen helpen terugtrekkend tandvlees. Een combinatie van theeboomolie en mineralen spoelingen heeft bewezen veilig, effectief en gemakkelijk toegankelijk zijn.
Tea tree olie doet wonderen als een kruidenmiddel voor terugtrekkend tandvlees. Het stopt de bacteriële infectie aan de wortel van de ziekte in zijn tracks, een essentiële eerste stap op de weg naar gezond tandvlees. En bovendien, de toepassing van tea tree olie zal tevens een einde tand pijn en gevoeligheid voor warmte en koude.
Breng de tea tree olie na je regelmatig poetsen. Spoel je tandenborstel, een paar druppels tea tree olie en penseel normaal. Vervolgens haalt u uw vinger of een wattenstaafje en wrijf de olie in je tandvlees. Om diepe zakken van de infectie die je tandenborstel niet kan bereiken bereiken, gelden de tea tree olie aan uw dental floss.
Blijf de tea tree olie toe te passen na elke borstelen totdat de infectie is verdwenen en je tandvlees weer normaal.
Een andere effectieve kruidenmiddel voor terugtrekkend tandvlees is een kruiden mondwater voor het slapengaan. Terwijl tea tree olie stopt de infectie, kruiden mondwater te versterken en verstevigen het tandvlees, die hen zal helpen readhere om uw tanden en terug te keren naar hun normale toestand.
Solliciteer vijf tot 10 druppels mirre of propolis tinctuur om een ​​glas water. Gorgelen met het mengsel gedurende ten minste 30 seconden driemaal daags tot tandvlees terug naar hun normale toestand.
Indien u op een tinctuur niet online of bij uw lokale health food winkel kan vinden, een lepel zeezout in een glas water werkt ook wonderen om kauwgom kracht te verbeteren.

Voedingssupplementen

Vaak is een qua voedingswaarde slechte voeding is de oorzaak van terugtrekkend tandvlees. In dit geval, dagelijkse supplementen zijn essentieel voor het terugwinnen en onderhouden tandvlees. Echter, zelfs als uw tandarts een andere oorzaak van uw tandvleesontsteking heeft geïdentificeerd, voedingssupplementen kunnen nog steeds een belangrijke rol spelen in het voorkomen van verdere besmetting en repareren. De vitaminen en mineralen die het meest bijdragen aan orale gezondheid calcium, magnesium, zink, fosfor, en vitamine C en B-complex. Deze vitaminen en mineralen kunnen samen worden gevonden in vitamine supplementen en moet dagelijks worden ingenomen.

Onderhoud

Als tandvleesaandoeningen opgetreden als gevolg van risicovol gedrag (zoals roken of slechte voeding) of lichamelijke aandoeningen, is het belangrijk om deze kruiden ten minste tweemaal toepassen van een maand. Af en toe, de vroege stadia van tandvleesaandoeningen vertonen helemaal geen symptomen, dus het is belangrijk om uw tandvlees gezond te houden of je ziet tekenen van een probleem of niet.
Daarnaast zal een dagelijkse kopje groene thee helpen om de hoeveelheid bacteriën in de mond tot een minimum.