Herbal remedies voor psoriasis op de hoofdhuid

Zoals we zo allemaal proberen om een ​​groener leven te leiden, zijn meer en meer mensen wenden zich tot alternatieve benaderingen van gezondheid en welzijn. Deze benadering is niet alleen op bij de diëten vaak uitstrekt tot behandelingen voor voorkomende aandoeningen, zoals psoriasis. Terwijl de meeste mensen nog steeds gebruik van de meest voorkomende "kuren", er zijn een paar kruiden remedies voor psoriasis op de hoofdhuid te behandelen.

Identificatie

Psoriasis is een chronische huidaandoening waarbij laesies op de huid, eerst in de vorm van een rode bult en een bijna witachtig schaal. Meestal is deze aandoening relatief mild voor de meeste patiënten, maar kan vrij grote gebieden van het lichaam, waaronder de hoofdhuid betrekken. Zodra u een flareup ervaren, zal de patches van de huid afschilferen en kan blijken te zijn als roos; Nog twee syndromen zijn niet hetzelfde. Psoriasis kan niet alleen omdat je jeuk, maar bovendien een bepaalde hoeveelheid brandende of pijn.

Functies

Hoewel psoriasis van de hoofdhuid is zelden levensbedreigend, is een aandoening die constante zorg tijdens een ontsteking vereist en kan leiden tot haaruitval. Typisch, patiënten gebruik maken van een salicylzuur of een teer product op basis van de zorg voor hun hoofdhuid. Maar veel mensen zijn nu op zoek naar meer natuurlijke methoden van de behandeling.

Significantie

Wanneer u op zoek bent naar een kruidenmiddel voor psoriasis, zal het meestal leiden tot een mondelinge aanvulling, in tegenstelling tot een standaard actueel zalf. De theorie achter deze vorm van behandeling is een partij als dat achter veel van de alternatieven voor het genezen van andere ziekten en aandoeningen. In plaats van "behandelen" het symptoom, is de kruiden-aanpak betrokken met "curing" de oorzaak. Bij psoriasis wordt aangenomen dat de gezondheid van de dikke darm en de lever van een persoon omvatten. De drie meest populaire supplementen om deze organen te behandelen zijn gladde iep, paardenbloem en cascara sagrada.

Functie

Gladde iep is hoog aangeschreven als een natuurlijke reiniger. Het bevrijdt wezen de dikke darm van de giftige stoffen die zouden kunnen manifesteren in de schilferige vlekken geassocieerd met psoriasis. Wanneer u in staat om het lichaam van deze gifstoffen te ontdoen, zal de psoriasis gaan in een soort van remissie - althans in theorie.

Paardebloem werkt op dezelfde manier als gladde iep, maar focust op de reiniging van de lever. Deze decontaminatie van dit orgaan moet helpen het lichaam produceren de juiste hoeveelheid gal voor het systeem, waarvan wordt aangenomen dat een natuurlijke afweermechanisme tegen toxinen verband met psoriasis. Zodra deze toxines zijn vertrokken, dus moet je psoriasis.

Cascara Sagrada is in feite een schors die fungeert als een natuurlijk laxeermiddel, die in wezen reinigt de dikke darm van gifstoffen, onder andere afval dat aanwezig is in je systeem kunnen zijn. De theorie achter deze kruidensupplement is vergelijkbaar met die van gladde iep. Dus als je een te gebruiken, hoeft u de andere gebruiken.

Waarschuwing

Zoals bij elke alternatieve "geneesmiddelen", een van de belangrijkste risico's is interactie met andere medicijnen die u momenteel wellicht nemen. Alle drie kruiden kan de werkzaamheid van bepaalde geneesmiddelen verminderen. Voordat u een aanvulling op de behandeling van psoriasis, raadpleeg dan uw arts over mogelijke bijwerkingen. Momenteel, elk kruid heeft mogelijke bijwerkingen, maar deze kunnen niet worden beperkt tot die welke beschreven, zoals elke persoon verschillend. Cascara sagrada kan buikkrampen, diarree, braken en een verandering in uw kaliumspiegel veroorzaken. Gladde iep en paardebloem zijn over het algemeen veilig, maar veel mensen hebben een allergische reactie op de supplementen ervaren, waaronder een uitslag en moeite met ademhalen.