Herbal Pinworm Behandeling voor Zuigelingen

Herbal Pinworm Behandeling voor Zuigelingen

Oxyuren zijn darmparasieten meest gevonden bij kinderen, volgens de Baby Center online. Ze veroorzaken anale jeuk en kan een bron van rusteloze slaap. Ze kunnen worden gezien als kleine witte, penvormige wormen, ongeveer 1/2 inch lang, rond de buitenkant van de anus, maar zijn niet altijd zichtbaar. Kruiden-behandelingen zijn beschikbaar, maar worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan 1 jaar. De veiligste natuurlijke remedie voor een kind zal een kind dat niet hoeft in te nemen, maar veeleer als een zalf rond de anus.

Identificatie

Maden leven in de darmen, maar komen 's nachts om hun eieren te leggen aan de buitenkant van de anus. Je zal in staat zijn om te zien dat deze met behulp van een zaklamp in een donkere kamer; de wormen eruit als stukjes witte draad. Gebruik een stukje plakband om de wormen te verwijderen, en deze kunnen worden genomen om de arts bevestiging van besmetting.

Hoe infectie optreedt

Oxyuren zijn alleen overdraagbaar tussen mensen door middel van het aanraken van voorwerpen die pinworm eieren op hen hebben, zoals beddengoed, kleding, speelgoed en voedsel, of door direct contact met iemand die de eieren onder hun vingernagels. Zodra de eitjes worden ingeslikt, de maden uitkomen en uitgroeien tot volwassenen, en de cyclus begint weer opnieuw.

Diatomeeënaarde Salve

Food grade diatomeeënaarde is een natuurlijk voorkomende soft rock poeder, dat schadelijk is voor insecten en wormen, omdat het fijne poeder snijdt door hun beschermende buitenlaag en droogt ze, volgens professor Stuart B. Hill met de afdeling Entomologie en de Ecologische Landbouw Projecten. Het poeder is volledig veilig voor de mens, en oudere kinderen en volwassenen kunnen zelfs intern als een de-ontwormingsmiddel. Gewoon mix de poeder met een beetje water en verspreid rond de anus.

Knoflook Salve

Grind rauwe knoflook tot een pasta te maken en meng minder dan 1/2 mespuntje het met vaseline. Breng dit op de anale streek om te gaan met de jeuk en doodt de eieren

Het voorkomen Herinfectie

Hygiëne is de sleutel tot preventie. Iedereen in het huishouden moeten hun handen grondig te wassen en vingernagels blijven kort geknipt. Beddengoed en kleding moet vaak worden gewassen, en dweilen vloeren te ruimen eventuele eieren. Houd anale gebied van uw kind zo schoon mogelijk. Vraag aan alle bezoekers naar het huis om ook de handen te wassen, het zijn vooral bewust over kleine kinderen.